Miről szól a Kisművész jobb agyféltekés alap rajztanfolyama?

Ez a tanfolyam kezdő, újrakezdő rajzolóknak ideális, akik úgy érzik, hogy nem tudnak rajzolni, de szeretnének megtanulni. Ugyanakkor számos elemet tartalmaz olyanoknak akik már úgy érzik jól tudnak rajzolni, de nehézségeik vannak egy-egy téma megrajzolásában!

A tanfolyamon az egyszerű vonaltól, pálcikaembertől jutunk el a portré megrajzolásáig!

A rajzolás tanulható, nem velünk született képesség. Nem tehetség kell hozzá, hanem a  vágy arra, hogy alkoss! Ha szeretnél jól rajzolni és van kedved gyakorolni is, akkor szuper, mert sikerülni fog!

Ha megtanultál biciklizni, akkor tudod, hogy sok idő telt el addig amíg pótkerékkel, vagy szülői segítséggel hajtottad a kerékpárt. Aztán amikor egyszer elhatároztad, hogy megpróbálod egyedül két keréken az egyensúlyozást, akkor megtetted a legfontosabbat, azaz döntöttél és elhatározásra jutottál, hogy most itt az idő!  Majd elrugaszkodtál és tekertél, tekertél…..

A rajzolás is hasonló mint a kerékpározás megtanulása. Gyakorlatokon vezetlek végig, ahol elsajátíthatod, megtanulhatod azokat a készségeket, amelyek az élethű rajzoláshoz vezetnek! És ha egyszer erre rászántad az idődet és energiádat, akkor már nem fogod elfelejteni sohasem, úgy mint a biciklizést!

Szerintem Te is láttál már olyan képeket, ahol egy alig felismerhető portrétól eljutott valaki az élethű portréig. Csodálattal vagy akár hitetlenkedve tekinthettél azokra az emberekre, akik szinte élethű portrékat rajzolnak akár egy hírességről. Hidd el, hogy közülük csak pár született művészi adottsággal! Az alap rajztanfolyamomon megszerzett tudást használják fel, amit biztosíthatlak, hogy Te is megtanulhatsz ezen a 3 vagy 4 napos jobb agyféltekés alap rajztanfolyamon!

Te Benned is ott van az érzék a rajzoláshoz, csak nem sajátítottad el azokat a készségeket és látásmódokat ami ahhoz kell, hogy élethűen azt tudd lerajzolni amit látsz!

Ezalatt az alap rajztanfolyam alatt túl fogsz lépni a korlátaidon és megtanulod használni a jobb agyféltekédet. Azokat a berögzült hibás mintákat amiket a balé agyféltekéd sablonokba zárt fogsz megszabadulni, hogy NE korlátozzon ezentúl!

Szóval eljutsz oda, hogy akár már a tanfolyam utáni napon élethűen vethesd papírra az egész családot, vagy a barátaidat…

 

 

A jobb agyféltekés alap rajztanfolyamon megtanulod:

 • a rajzolás 5 alapkészségét

 • a két agyféltekéd közötti mentális váltás technikáit

 • a tanfolyam végére élethű portrét tudsz rajzolni, ahol megtanulod használni az összes alapkészséget

 

A Kisművésznél a jobb agyféltekés alap rajztanfolyam, nemcsak a rajzolásról szól és nemcsak arról, hogy megtanít rajzolni!

 1. Sok olyan gyakorlatot fogsz tudni elsajátítani, mely segít abban, hogy bármikor eldönthesd, hogy a logikus bal agyféltekédet vagy a kreatív jobb agyféltekédet szeretnéd inkább használni.

 2. A jobb agyféltekés rajztanfolyamon elsajátított más látásmód miatt, másként fogod látni a körülötted lévő Világot! Sok megszokott helyzetben észreveszed, hogy másként semléled, más nézőpontból fogod látni a dolgokat.
 3. Könnyebben tudsz elfogadni olyan helyzeteket, amik korábban feldühítettek, vagy amiken nem tudsz már változtatni.
 4. Sokkal elfogadóbb leszel, ami kiegyensúlyozott, boldogabb élethez vezet.
 5. Megismered, hogy miért félsz vagy kritizálsz az életed során. Ha ezt megérted és felismered, akkor harmóniát tudsz majd teremteni önmagadban és környezetedben.
 6. Kreatívabb gondolatok

 

Mivel megtanulsz portrét rajzolni, képes leszel szinte bármit lerajzolni, amit szeretnél. Azok a dolgok, amik eddig elérhetetlennek, hihetetlennek tűntek többé nem lesznek azok! Gyere el egy jobb agyféltekés rajztanfolyamomra és meglátod, ha elvégzed, onnantól kezdve céljaidat sokkal hatékonyabban fogod elérni.

 És készülj fel! A rajztanfolyam elvégzését követően nagyon sokan hitetlenkedve és ámulattal fogják csodálni az alkotásaidat:  ”Ezt tényleg Te rajzoltad???”

 

Ez a rajztanfolyam biztos, hogy Neked való?

Sokszor elbizonytalanodnak a jelentkezők, hogy Ők tényleg nem tudnak rajzolni, ezért aztán nem jelentkeznek, bár szeretnének megtanulni…. Ha ezt a gondolatot tovább viszem, akkor ha szeretnék megtanulni japánul, de nem tudok, akkor nem is megyek egy alap japán nyelvórára…. Ugye, hogy ennek nincs értelme!

Ráadásul, ha még nem tudnád, nincs mit veszítened, mivel 100% pénzvisszafizetési garanciát adok a jobb agyféltekés rajztanfolyamomra! Amennyiben a tanfolyam utolsó napján, az első és az utolsó napon rajzolt portré között nem fedezel fel különbséget, azaz nem fejlődtél kellő mértékben, a különbség alig észrevehető, kérésedre a befizetett összeg 100%-át visszakapod!*
*Abban az esetben, ha a tanfolyam minden feladatát végigcsináltad, és nem hiányoztál a tanfolyam alatt.

A Kisművész jobb agyféltekés rajztanfolyamain garantált a minőségi oktatás, minőségi rajzfelszerelésekkel (melyet a tanfolyam végén haza is vihetsz), valamint a közvetlen és jó hangulat!

 

 

A korhatár kérdése:

 • Ha elmúltál 15 éves, akkor várlak szeretettel a felnőtt jobb agyféltekés rajztanfolyamon! Ha még nem, akkor olvasd el ezt: gyermekek részvétele
 • 11-15 éves korosztály számára az országban egyedileg fejlesztett és tartott Önbizalmat növelő Kreatív Gyermektábort ajánlom!
 • Felső korhatár nincs :), eddigi legidősebb résztvevő 74 éves volt.

 

 

4 napos jobb agyféltekés alap rajztanfolyam menete:

A 4 napos  jobb agyféltekés alap rajztanfolyam, mely nyugodtabb ütemben zajlik. Nem annyira fárasztó mint egy intenzívebb 3 napos!

 • minden nap reggel 9:00- kb 16:00 tart (csoport létszámától és összetételétől függ)
 • minden nap 1 órás ebédszünet áll rendelkezésedre
 • az utolsó nap általában 15:00 körül végzünk

 

 

3 napos intenzív jobb agyféltekés alap rajztanfolyam menete:

A 3 napos intenzív jobb agyféltekés alap rajztanfolyam, ahogyan a nevében is benne van intenzív. Olyanoknak ajánlom, akik pörgősebbek, vagy éppenséggel nem tudnak több nap szabadságot kivenni. Tematikailag ugyanazt kapja mint a 4 napos képzésen, csak kevesebb szünettel és hosszabb napokkal.

 • minden nap reggel 8:45- kb 17:30 tart (csoport létszámától és összetételétől függ)
 • minden nap 1 órás ebédszünet áll rendelkezésedre
 • az utolsó nap általában 16:00 körül végzünk

 

 

Mit kapsz a tanfolyam mellé ajándékba?

 

 1. Minőségi rajzeszközöket (amit hazavihetsz, hogy otthon tovább folytathasd az alkotást)
 2. Egyénre szabott képzést, azaz mindenkire külön figyelmet szentelek
 3. A tanfolyam végeztével bármikor ingyenesen ismételhetsz
 4. Folyamatos nyomon követés, azaz nem engedem el a kezedet. Ha elakadsz otthon, küldd el amit rajzoltál és segítek a továbblépésben!

 

Hogyan tovább?

Ha elvégezted valamelyik a jobb agyféltekés alap rajztanfolyamot nem áll meg az élet! Rajzolj, rajzolj, ha elakadsz, akkor küldd el nekem e-mailben. Ha pedig úgy érzed, hogy szeretnél tovább fejlődni, akkor várlak a haladó vagy színes pasztell kréta tanfolyamaimon.

 

Várlak szeretettel!

Dankó Péter