Mit mondanak a résztvevők a rajztanfolyamról?

caret-down caret-up caret-left caret-right
Harsányi Csaba manager

Péter kivételesen jó és értékes ember! Remekül megtalálja a hangot mindenkivel, humoros, megkapó előadó. 13 év általános és gimnáziumi rajzoktatás után sem volt semmi sikerélményem e művészet terén, ezek után is csak egy erős óvodai szintet ütöttem meg. 3 nap alatt Péter többet tudott kihozni belőlem, mint az a bizonyos 13 év. Minden iskolában így kellene oktatni (a rajzot)!!! Tiszta szívből ajánlom Péter tanfolyamait azoknak, akik jobb agyféltekés tanfolyamon gondolkoznak.

Sebestyén Éva

Kedves Péter!

Első olyan képzés volt életemben, ahol saját döntésem alapján vettem részt... nem iskolai, nem munkahelyi kötelező oktatások.

Megdobbant a szívem amikor jött felém az általad meghirdetett képzés és éreztem, hogy ott a helyem. Pár héttel ezelőtt kezdtem el újra rajzolgatni  kb 30 év kihagyás után és hála az internetnek sokat segített, hogy ne veszítsem el a kedvem, sok segítséget találtam ott.  Néhány nap gondolkodás után és a fiam biztatására jelentkeztem a tanfolyamodra. Sokat kellett várnom, hogy eljöjjön ez a hétvége. Minél közelebb volt az időpont annál izgatottabb lettem.

Péntek reggel nagyon vártam a találkozást Veled és a csoporttársakkal. A tanfolyam minden percét élveztem, most itthon erősen érzem a hiányát. Ez a három nap felejthetetlen élményt nyújtott, hála Neked. Nem akarok most nyúlós mázas dicséreteket mondani. Inkább csak azt mondom, hogy végre van az életemben egy olyan tanár, oktató akire felnézhetek, aki számomra példa értékű, aki a leg..leg.. Nagyon sokat tanultam Tőled nemcsak a rajzban, a pozitív szemléleted az élet minden területén csodálatos. Teljesen más emberként tértem haza, az eddigi optimizmusom megsokszorozódott és a jövőben az útmutatásod szerint tovább növelem.
Én vagyok a világ egyik legboldogabb embere, hogy már ennyire tudok rajzolni, és a legjobb tudásommal, és szorgalommal fogom fejleszteni. Egy örök élményt jelent számomra ez a hétvége.  Hálás köszönet mindenért!!!

Farkas Anett

Kedves Péter,
Kellett hagynom egy kis időt, míg feldolgoztam a hétvégén kapott élményeket. Nem egyszerű szavakba foglalni azt, amit ez a három nap adott. Hihetetlen hálás vagyok azért, amit kaptunk tőled. Azt a sok szeretetet, kedvességet, és okosságot amivel tehetünk egy kicsit önmagunkért, és másokért. Ahogy körbesétáltál a teremben, szinte áradt közöttünk végig a pozitív energia. A tanfolyam óta máshogy értékelem a körülöttem zajló eseményeket, és embereket is. Reggelente a milyen csodás dolog fog velem történni mondatom után mosolyogva végzem a "fitneszt" ami a tanfolyamon is megnevettetett minket 🙂
Köszönöm szépen Neked, és alig várom a következő tanfolyamot! 🙂

Nagy Tímea vállalkozó

Kedves PÉTER! Nagyon kellemesen telt a 4 nap, és az 5. nap már hiányzott is a kis családias hangulat…:-) Nagyon jó technikákat adott a képzés! Sokat tanultunk tőled, mint technikailag , mint emberileg. Ajánlani fogom mindenkinek a tanfolyamod és kívánok nagy sikereket még Neked! Fantasztikusan ki tud kapcsolni és fel tud tölteni a rajzolás. Nagyon jó csak egy dologgal foglalkozni, amit keveset teszünk meg az életben. Szeretném tovább képezni magam és mindenképp megyek még a haladó képzésre!

Nagyon köszönöm az élményt!!! És higgyék el nagyon nagyon számít kihez megyünk el bármit is tanulni! Én 2 éve tanulom a rajzolást magamtól és nem bántam meg, hogy vártam.. a megfelelő személyre!!! NAGYON KÖSZÖNÖM!!!

Bognár-Tóth Petra

Kedves Péter!
Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettelek. Köszönöm, fantasztikus három nap volt! Nemcsak rajzolási technikád, hanem élettapasztalatod, bölcsességed gazdagsága, mellyel megajándékoztál mindannyiunkat, lélekformáló volt számomra.
Mosolygós üdvözlettel: Petra

Blaskó Zsófia

Évek óta szerettem volna elvégezni ezt a jobb agyféltekés rajztanfolyamot. Utánaolvastam, kerestem róla képeket, videókat és sóvárogtam… A Betty Edwards könyv is megtalálható a polcomon, amit pár nappal a tanfolyam előtt vettem meg. Szándékosan nem mélyedtem el benne, nem akartam, hogy befolyásoljon, mert most végre eljött az idő. Egészen friss jobb agyféltekés rajzos vagyok… kisművész :)! Izgatottan vártam ezt a három napot, amire próbáltam elvárások nélkül érkezni… mindamellett persze az érdekelt a legjobban, mi kerül ki a kezem alól az utolsó feladatnál, a porté rajzolásnál. Az első nap végére nagyon elfáradtam, a második nap már kevésbé. A harmadik napon túlságosan gyorsan szállt az idő… most különös belegondolni, hogy ma már nem a tanfolyamon vagyok, melynek minden percét élveztem, még akkor is, ha akadt számomra nehezebb feladat. Péter nagyon kedves, végtelenül türelmes és segítőkész… a tanfolyam pedig gördülékeny, mindenfajta görcsösség és félelem nélküli. Kicsit visszataláltam önmagamhoz, mert kezdtem elfelejteni egy-két apró, de nagyon fontos dolgot. Mindent hálásan köszönök! Várom a folytatást :)! Ha nem Egerben, majd Pesten… Ha az a ,,véletlen” is úgy akarja, szabad leszek! 🙂

Nagy Edit

Kedves Péter!

Decemberben voltam Győrben a tanfolyamodon. Más megvilágításba került számomra a jobb agyféltekés rajzolás. Sok új technikát tanultam, amivel szebb portrékat tudok rajzolni.
A te tanfolyamod, nem egy szimpla rajztanfolyam... sokkal több,  lelki táplálékot is ad a rajzoláshoz, az élethez.
Az első nap első öt percében rájöttem, hogy mennyire rossz lesz az, amikor vége lesz. 🙂
Ha valaki rajzolni szeretne, akkor ne keresgéljen tovább, mert nálad lesz a legjobb helyen. Üdvözlettel: Nagy Edit

Siposné Mária

Még egyszer köszönöm szépen a három napot! Nagyon jól éreztem magam, megszűnt létezni körülöttem minden, sokszor úgy éreztem lebegek, s ez nem túlzás! Teljesen feltöltődtem, s amiket tanultunk, azokról elképzelni sem tudtam, hogy megtudom csinálni. Aranyosak voltak a többiek is! Jó érzés volt az is, hogy a kezdetben bennem lévő gátlás, fék, egészségtelen mértékű izgalom egyszer csak eltűnt és egy nagyon kellemes lelki állapota kerültem---amit jó lenne sokáig megtartani!!!

Barsi Melinda könyvelő

Szeretném még egyszer megköszönni azt a sok szép élményt, ami ebben a 4 napban ért engem Tatán, a rajztanfolyamon. Óriási élmény volt számomra és szomorú vagyok, hogy ma már nem ott tölthetem napomat. Olyan pozitív feltöltődést adott nekem, hogy alig tudok azóta is észhez térni. Alig várom, hogy újra legyen a közelben és mehessek ismételni, gyakorolni. A párom teljesen elájult attól amit rajzoltam és megmondom őszintén, hogy én is. 🙂 Ezt feltétlenül le szerettem volna írni, mert úgy gondolom, hogy a visszajelzések nagyon fontosak és hasznosak. Továbbá nagyon tetszett a pozitív kisugárzásod és rám is hasonlóképpen hatott. Azóta is azok a mondatok vannak a gondolataimban amik ott abban a 4 napban elhangzottak. Összességében mindennel teljes mértékben megvagyok elégedve. Úgy érzem, hogy több lettem ennek köszönhetően.

Lencse Anikó

Tatán voltam Péter tanfolyamán. Az első perctől éreztem, hogy jó helyen vagyok. Lélekfelemelő volt számomra- Péter egész nap tudnálak hallgatni- számomra nem volt ” gond” , hogy sokat beszélsz. 🙂
Biztosan fogok menni még ismételni. 🙃
Köszönöm!

Zalánki Tamás

Óriási élmény volt részt venni a tanfolyamon! Nem gondoltam, hogy nyugdíjasként ennyire leköt, kikapcsol, feltölt! Azt pedig végképp nem, hogy én is képes leszek portrét alkotni valakiről. Előzőleg féltem, de már az első óra megnyugvás volt számomra, később pedig már vártam, hogy ott legyek és a negyedik nappal még ne legyen vége! Önbizalmat kaptam most pedig boldog vagyok és remélem azt, hogy rajzaimmal örömet szerezhetek családunknak, kicsiknek és nagyoknak! Mind ezt köszönöm lelkes előadónknak, Péternek, aki elragadó stílusban, őszinte közvetlen modorral, pontosan, gondos előrelátással vezette a foglalkozásokat! Gratulálok Neki a remek pedagógiai érzékéhez és biztatom a hozzám hasonló nyugdíjas korúakat, hogy bátran fogjanak ceruzát, semmihez nem hasonlítható élményben lesz részük!

Kata

Drága Zsuzsa, Szabolcs és a skacok , Öcsém , Timi és a fiúk!!!!
Szeretném megköszönni nektek ezt a NAGY ÉLMÉNYT!! Beleláttatok a fejembe és ismertétek a Nagy vágyam. Megleptetek a szülinapomon! Nem kicsit.
Mai nappal elvégeztük a Jobb agyféltekés rajztanfolyamot és nagyon élveztük. Egy kedves , barátságos oktató megmutatta nekünk , hogy van AGYUNK Bevezetett bennünket a rajzolás rejtelmeibe és emelett megmutatott számunkra egy új irányvonalat az életünkbe. Nem lettünk profi rajzolók, de nem is ez volt a cél. DE MAJD LESZÜNK!!!!!! Peter Dankó köszönjük a türelmedet, a segítőkészségedet, a MÁS szemszöget, a pozitív gondolatokat és a tudásod megosztását. KÖSZÖNJÜK!!!!

Zenker Csilla

Az elmúlt hétvégén voltam ezen a rajztanfolyamon. Hihetetlen volt számomra, hogy röpke 4 nap alatt mennyit fejlődtem. Jóval többet kaptam, mint amire számítottam, és nemcsak rajz téren léptem át a határaimat, hanem lelkileg is. Valami megérintett, vagy csak talán megmutatták hogyan lássak másképpen! Én már voltam egy ,,hasonló” tanfolyamon amit szintén jobb agyféltekés címen volt hirdetve. Vigyázzatok, mert távolról sem ugyan az, mint ahogy azt reklámozzák! Az a ,,féle” tanfolyam számomra elkeserítő volt, és az egyébként is kevés önbizalmamat még lejjebb tiporta. Petit tiszta szívből ajánlom bárkinek! Akár jól rajzol, akár azt képzeli magáról, hogy ,,ez nekem biztosan nem sikerül”. Én ebben a kategóriában voltam, és sikerül lassan elhinnem, hogy valóban képes vagyok rá! Kicsit hosszúra sikerült, de a lényeg az, hogy hajrá, vágjatok bele és meglátjátok, hogy menni fog! Peti, mi még találkozni fogunk! Köszönök szépen mindent 🙂

Fábián Erika

Jó döntés volt,hogy elmentem a tanfolyamra. ...és megcsináltam 🙂 Ügyes vagyok 🙂 Köszönöm Péter,hogy ez általad bebizonyosodott. További sikeres oktatást és sok-sok elégedett pozitívan távozó résztvevőt kívánok Neked. Baráti üdvözlettel!

Kiss Attiláné Margit

A hétvégén Győrben voltam Péter Jobb agyféltekés rajztanfolyamán. Teljesen elvarázsolt az a profizmus ahogy tartotta az órákat. Na és a rajzok..... az valami fantasztikus, hogy mit előcsalogatott belőlünk!:-) Nagyon jó kis csapat jött össze az oktatáson, amit szerintem mindenki élvezett! Köszönöm és további sikereket kívánok, biztosan találkozunk még valamelyik tanfolyamodon! 🙂

V. Anita

Egy 3 napos intenzív tanfolyam részese lehettem az előző hétvégén.
Egyszerűen fantasztikus volt mindaz, amit a tanfolyamon hallottam és tanultam. Hát még a látvány, a rajzok……….mint valami varázslat:-)!
Péter egy igazán különleges ember és nagyon jó oktató!
Még egyszer köszönöm! Egy élmény volt !!!

Sz. András

Tökéletes! Komolyan! Pont ilyennek kéne lennie minden előadónak! Kötelezővé tenném az Általános iskolában is ezt a fajta oktatást! Sokkal többet nyújtott a tanfolyam mint amit reméltem, hogy ki lehet hozni magamból! A Kisművész képzését mindenkinek ajánlanám, főleg gyermekeknek már alsó tagozattól. Gratulálok, és köszönöm, hogy részese lehettem!

Kereszturiné Boros Judit

Győrben voltam Péter tanfolyamán.Nagyon tetszett ,mind az előadása,mind a pozitív gondolkodása.A tanfolyamon nem csak rajzolni tanultam meg,hanem másként látni a dolgokat.Harmadik nap,mikor mentem a tanfolyamra,mintha más útvonalon mentem volna rácsodálkoztam olyan dolgokra,amiket addig észre sem vettem.Nagyon várom a következő tanfolyamok valamelyikét,szeretnék még többféle technikát megtanulni.Csak Így tovább Péter!

Sz. András

Tökéletes! Komolyan! Pont ilyennek kéne lennie minden előadónak! Kötelezővé tenném az Általános iskolában is ezt a fajta oktatást! Sokkal többet nyújtott a tanfolyam mint amit reméltem, hogy ki lehet hozni magamból! A Kisművész képzését mindenkinek ajánlanám, főleg gyermekeknek már alsó tagozattól. Gratulálok, és köszönöm, hogy részese lehettem!

Pásztor Zsófia

Hétvégén voltam 3 napos rajztanfolyamon, és nagyon jó volt !!! Egyre jobban hiányzik, tervezgetem, hogy mit fogok rajzolni, már kerestem újabb portrét, amit lerajzolhatnék. Rég voltam olyan gondtalan, mit ezen a három napon!
Én első sorban egy stresszoldó tréningként fogtam fel ezt a 3 napot, aminek nem elhanyagolható hozadéka, hogy rácsodálkozhattam, hogy hogy tudok rajzolni ! 🙂

Persze ebben Péternek nagy szerepe volt!!
Köszönet érte 🙂 Nagyon szeretnék még-még-még rajzolni, és újabb kurzusokon részt venni!

Bíróné Úri Márta

Két órája értem haza Egerből, az intenzív 3 napos jobb agyféltekés rajztanfolyamról…kellemes fáradtság tölt el…Nemcsak rajztechnikai szempontból jelentett sokat ez a tanfolyam,hanem megerősített abban is, hogy a másság nem jelent egyebet, mint más látásmódot. Ahány ember, annyiféle látásmód és annyiféle igazság!Köszönöm az élményt!

Edina

Kedves Péter! Még egyszer köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a rajztanfolyamodon! Nagyon megváltoztatta az életemet. Szinte minden nap rajzolok és másképp érzékelem a világot valahogyan. Nyugodtabb is vagyok, egyfajta meditáció lett nekem a rajzolás. Köszönöm!

Pásztor Ágnes

A tanfolyam tematikája gondosan volt felépítve. Péter remek előadó, közvetlen, humoros stílusával felkeltette és fokozta kíváncsiságomat. Kiváló tanár, aki képes volt önbizalmat ébreszteni bennem, átsegített a holtpontokon. Megtanította a jobb és bal agyféltekénk használatát, be- és kikapcsolását, elmagyarázta hasznosságát mindennapi életünkben. Nagyon sok technikát megmutatott, mindig elmondta hogy mi miért történik. El sem tudtam képzelni, hogy képes vagyok ilyen alkotásokra! Meditációval kezdtük a napot, ettől olyan koncentrációra voltam képes, hogy az idő múlását sem vettem észre. Nagyon örülök, hogy részt vehettem a tanfolyamon, hasznosítani fogom az életemben. Akiknek nincs önbizalmuk, mégis ki szeretnék magukat próbálni, új élményekhez jutni, kreatívabb életet élni, azoknak koruktól függetlenül itt a helyük! Köszönöm!

Kiss Kincső

Nagyon tetszett a haladó tanfolyam! Sok új ismeretet sajátíthattam el! Gyönyörű környezet extra jó pontot érdemel!!! Mindennel megvagyok elégedve! Gratuláció a szervezésért!

K. Petra

Nem is hittem volna, hogy ilyen jó hangulat lesz! Igaz volt, hogy kiscsoportos foglalkozás és egyénre szabott képzés. Ezt sem akartam elhinni, hiába mesélte el a barátnőm. De igaza volt! Péter nagyon kedves, alapos és odafigyelő! Köszönöm a segítségeket és azt is, hogy átlendített a holtpontomon! Sokat jelent ez nekem, mert azóta nagyon sok időt tudok gyermekeimmel eltölteni, van közös „rajzolás” délutáni elfoglaltságunk!

Péterfi Andrea

Jó érzés volt, hogy Péternek mindenkire jutott külön is ideje és bátran feltehettem a kérdéseimet, mindig segítőkészen válaszolt. Megyek a haladóra is! Alig várom!

Héber Kinga

Nem gondoltam volna hogy nekem is sikerül ilyen szép képeket rajzolni. Már majdnem feladtam, de Péter átlendített a nehézségeken! Ki is használom, hogy ingyen ismételhetek tanfolyamot, mert rengeteget fejlődtem lelkileg is! Már várom a következőt!

Kelemen Tamás

Különleges volt ez a 4 nap, teljesen feltöltődtem. Köszönöm!

Nagyné Marosvölgyi Katalin

Féltem az elején, hogy én is képes leszek-e majd portrét rajzolni. Nem bíztam abban, hogy együtt tudok haladni a csoporttal, de Péter biztosított róla, hogy ne aggódjak. Elmagyarázta, hogy melyik feladatot miért csinálunk, mi lesz az értelme. Sokat segített nekem és Marcsinak a barátnőmnek is, hogy a saját ütemünkben tudjunk haladni. A csoport nagyon kedves volt, jó volt a hangulat. Még most is hihetetlen számomra, hogy le tudok rajzolni egy arcot. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Dalnok Mátyás programozó

Teljesen kicserélődtem, nőtt az önbizalmam, mert már elhiszem hogy bármire képes vagyok! Köszönöm!

Moldvai Zsuzsanna

Végre több napig nem a gondjaimmal foglalkoztam, hanem másra tudtam koncentrálni. Jó volt, hogy végig le voltunk foglalva, sok érdekes feladatot kaptunk.

Petra

Aki szeretne pozitív élményekkel megtanulni rajzolni, annak nagyon ajánlom az önbizalom növelő jobb agyféltekés rajztanfolyamot. 4 nap alatt többet fejlődött a rajzkészségem, mint a sok év alatt, amikor iskolai keretek között tanítottak rajzolni.

Köszönöm a sok türelmet és biztatást. Minden egyes órán jól éreztem magam, még akkor is, amikor nem úgy ment, ahogy én szerettem volna. Nem csak az számít, hogy ki mennyire tehetségesen rajzol, hanem az is, hogy milyen élményekkel gazdagodik a tanulási időszak alatt. Bátran állíthatom, hogy kimagaslóan jó élménye lesz bárkinek, aki Dankó Péternél tanul.