Önbizalmat növelő kreatív gyerektábor és gyerektanfolyam

"Minden gyermek kreatív, a kérdés csak az, hogyan maradjon az!"

40-46. gyerektábor, gyerektanfolyam

Gyermekekkel dolgozni nagyszerű dolog és fantasztikus lehetőség. Látni a fejlődésüket, a csillogást a szemükben amikor alkottak valamit. Olyat amilyet nem is képzeltek el. Megadni nekik a lehetőséget, hogy megéljék saját kreativitásukat egy nagy lehetőség.

Amennyiben szeretnéd, hogy a Te gyermeked kreativitása kiteljesedjen, küldd el a következő gyermektáboromba, gyerektanfolyamomba!

A gyermekek részére összeállított tábor és gyerektanfolyam hasonló, mint a felnőttek jobb agyféltekés rajztanfolyama, mivel azonban figyelmük összpontosítása és a hosszabb idejű koncentráció problémát okoz nekik, ezért más tematikát dolgoztam ki a számukra.

A kineziológia és a jóga segítségével olyan gyakorlatokat is elsajátítanak a gyermekek a jobb agyféltekés önbizalmat növelő kreatív gyermektáborban és gyerektanfolyamomban, melyek hatékony segítséget jelent a gyermeknek az iskolában a tanulásban és a szereplésben, valamint a mindennapi életében.

A tábort és gyerektanfolyamot önbizalommal telten, jókedvűen fogják befejezni!

Miért hatékony a Kisművész gyerektábor és gyerektanfolyam?

Egész nap bezártan ülnek és görnyedve rajzolnak???

NEM! A Kisművész gyerektáboraiban és gyerektanfolyamain, mozognak a jóga segítségével, mozgásformákat sajátítanak el a kineziológia segítségével és ezen felül beszélgetéseket folytatnak ahol megérthetik, hogyan találhatják meg helyüket a társadalomban és hogyan élhetnek boldog életet!

Mit ad a Kisművész gyerektábora és gyerektanfolyama a gyermekeknek?

  • Megtapasztalhatják a rajzolás örömét (megismerhetik, hogy mit jelent az, hogy egy kreatív feladatban elvesztik az időérzéküket és az nem is számítógép játék…. Vagy TV nézés…..)
  • Elkészült rajzuk sikerélményét (alkotás öröme, büszkeség érzése)
  • Finom motorikus képességük fejlődni fog (aprólékos mozgáskoordináció)
  • Koncentrációs képességük fejlődni fog (tanulási, figyelemösszpontosítási képesség fejlesztése)
  • Kreatívabbak lesznek
  • Nyitottak lesznek az új élmények befogadására
  • Sokkal kezdeményezőbbek lesznek
  • Megtanulják, hogyan kell kezelni az életükben fellépő stresszt
  • Olyan képességeket sajátíthatnak el, amelyek birtokában egészségesebb önbizalmú, önmagát felvállaló, magabiztosabb személyiségekké válnak!

Szülői visszajelzéseket az oldal alján találsz.

Milyen visszajelzéseket kaptunk a gyerekektől?

caret-down caret-up caret-left caret-right
Adri

Péter, a táborvezető nagyon melegszívű. Látszik rajta, hogy imádja a tábort vezetni és mindig szívesen segít a rajzban. Ami még említésre méltó belőle, hogy nemcsak rajzolni tanított minket a tábor során, hanem arról, hogy hogyan érjük el céljainkat és legyünk boldogok az életünkben. A táborban sokat rajzolunk természetesen, de két csoportra vagyunk osztva, szóval az újak megtanulják az alapokat, az ismétlők meg nem unatkoznak, hanem újakat tanulnak. Ezen kívűl játszottunk és jógáztunk is, de senki sem volt kényszerítve semmivel. Pl. simán rajzolhatsz játék helyett, ha ahhoz volt kedved. Péter segédje Niki is nagyon kedves volt, segítőkész és tehetséges. Úgy tudtunk vele beszélgetni mint egy korunkbelivel.

Csenge

Azt szeretem a táborban, hogy itt mindig lehet valami újat tanulni és mindig vidám a tábor

Petra

Azért szeretek ide járni, mert rengeteg mindent ismerhetek meg, grafit, pasztellkréta, akrill festés, portré rajzolás, tájkép, bonyolult haj rajzolása, színes szem alkotása. Mindig fejlődök és vidáman, tartalmasan telik a nyaram.

Lili

Azért szeretek ebbe a táborba járni, mert az első tábor óta nőtt az önbizalmam és magabiztosabb lettem és jobban is rajzolok!

Zalán

Ebben a táborban MINDEN jó! Minden évben mást tudok csinálni. Minden ötletes, nagyon jók a játékok. Sok barátot szerzek és jól érzem magamat!

Eszti

Megtanultam szépen rajzolni, pasztellkrétát és akrillt használni. Több önbizalmam lett, új barátokat szereztem. Pozitívabban állok a dolgokhoz!

Dominik

Szeretem a hideg és finom almát, a nektarint. Jó volt, hogy a grafit mellett festeni is megtanultam. Sok barátot szereztem mint Gergő és az ő dumái viccesek voltak. Péter mondókáit és utalásait is szeretem.

Janka

Szeretek ide járni, mert senki sem erőltet rám semmit, mindenki nagyon diszkrét és érdekes, és azzal foglalkozunk, ami érdekel. Öt nap alatt sokkal többet tanulok mint egy év alatt az iskolában tanultam (nemcsak rajzban). És a jógát is szeretem! 🙂

Szülők véleményeit az oldal alján lehet elolvasni!

Önbizalom növelő kreatív rajztábor 8-11 éveseknek

Tábor és gyerektanfolyam 8-11 éveseknek

Önbizalom növelő kreatív gyermektábor 12- éves kortól

Tábor és gyerektanfolyam 12-éves kortól TATÁN

Szülők véleményeit az oldal alján lehet elolvasni!

Jövőre szeretné, ha gyermeke bekerülne? Akkor iratkozzon fel itt:

Képek

Szervezők és oktatók

Gyermekkoromban számtalanszor próbáltam megfelelni, helytállni és lerajzolni azt, amit elvártak tőlem. Ez hol sikeresebb volt, hol kevésbé… Akkor még nem tudtam, hogy a helytelen tanítás volt a sikertelenségeim oka…

Gyermekkorom óta fontos számomra a mozgás. Nagyon örülök, hogy hamar megismerkedtem a jógával és annak, hogy ezt a tudást továbbadhatom.

Milyen visszajelzéseket kaptunk a szülőktől?

Luca anyukája

Az általad adott leírás csak nagyon visszafogott megfogalmazása a hétnek! Fantasztikus élmény volt, nemcsak a gyermeknek, hanem szülőként is rengeteget tanultam. Már a második napon ragaszkodott Luca, hogy jelentkezzünk a jövő évi táborra, nehogy lemaradjon!:)

Nagyon tetszett az egész hét egyensúlya: megvolt a tanulás, megvolt a mozgás, és a lelki fejlődés is. Profi szervezés, anélkül, hogy görcsösen ragaszkodtál volna a napirendhez! Lucából minden nap áradt a szó, ahogy az aznapi élményeket mesélte. De a legjobb az volt, hogy még a tábor után sem ért véget a hatás, hiszen újra elővette az anyagot, bővitgette a füzetet, és másoknak is igyekezett átadni a boldog életszemlélethez szükséges technikákat. Nagyon szeretném, ha a fiam is részesülhetne ebben az élményben, remélem, jövőre a kisebb korosztálynak is ki lesz írva a tábor (Csongor akkor lesz 10).

Még egyszer köszönjük, találkozzunk jövőre is. Illetve ha addig is van lehetőség bármilyen tanfolyamra, várjuk az értesítést!:)

Nelli családja

Nelli úgy jellemezte a tábort, mint "élete eddigi legjobb táborát". Nagyon jól érezte magát, minden programot nagyon élvezett. A helyszínnel, az ellátással is meg volt elégedve. Érdekesnek találta a beszélgetéseket, és rengeteget nevetett a játékok során.

Otthon nagyon örültünk annak, hogy látható volt a fejlődés a rajztudásában. Hasznosnak találtuk a stressz kezelésére irányuló beszélgetéseket, mert Nelli elmesélte, mit fog másképp csinálni a jövő tanévtől kezdve, hogyan próbálja meg leküzdeni a félelmeit és gátlásait.

Köszönünk szépen mindent Neked! Csak jókat tudunk mondani a táborról, és mindenkinek ajánlani fogjuk, hogy vegyen részt rajta!

Mindent jót kívánunk!

Dominika anyukája

Dominika fantasztikusan érezte magát! Nagyon jó volt a társaság, a programok. Nagyon sajnálta,hogy csak egy hétig tartott a tábor. Mindig is nagyon szeretett rajzolni,csak úgy érezte,hogy nem megy neki olyan jól amennyire szeretné. De a tábor óta máshogy áll a rajzoláshoz sokkal bátrabban kezd neki, és olyan dolgokat is megpróbál lerajzolni,amikről eddig úgy gondolta, hogy nem megy neki. Köszönjük,hogy részese lehetett ennek a csodálatos tábornak!Jövőre remélhetőleg újra találkozunk 😀

Panni anyukája

A táborról annyit Panni szavaival " ilyen jó táborban még sose voltam! " Minden nap úgy jött haza, hogy beszélt, beszélt egyfolytában. Elmondta miről beszéltek, mit játszottak, milyen jóga gyakorlatokat csináltak (meg is mutatta)  és hogy Péter milyen "jó fej". Panni zárkózott és csendes( egy idő után azért feloldódik) ezért volt meglepő , hogy ilyen sokat mesél mert általában a válasz : Milyen volt? Jó volt. Mit csináltatok? Semmit.
Szeretném én is megköszönni ezt az egy hetet. Jövő nyáron ha lehetőség lesz rá szeretne  Panni újra menni a táborba. Sajnálom, hogy nincs ilyen" külön foglalkozás" évközben is... Jó pihenést és  szép nyarat kívánunk!  Köszönjük a képeket!

Ivett anyukája

Ivett nagyon élvezte a tábort, mindig mindent részletesen elmesélt, a játékokat külön nagy élménnyel mesélte....:) Olyan volt Ivett mintha kinyílt volna előtte egy másik világ.... 🙂 🙂 Péterről is csupa jókat mesélt. 🙂 Egyszóval nagy nagy élmény volt neki,ezt a tábort várta a nyár eleje óta!

Beni anyukája

A nagyobbik fiam Beni azt mondta, hogy élete eddigi legjobb táborában volt - 6 éve jár különböző táborokba -. Számomra ez mindent elmondott és nagyon boldog vagyok, hogy így érzete magát, feloldódott szerette a beszélgetéseket. Nagyon szeret rajzolni, festegetni, alkotni, már régóta mondtam neki, hogy szeretném, ha eltudna menni egy ilyen foglalkozásra, sikerült. Már első nap boldog, lelkes volt és ez a lelkesedés végig megmaradt a hét folyamán. Beni nagyon szeretné folytatni és mi támogatjuk ebben.

Cili anyukája

Cili minden nap mesélt az élményeiről, megmutatta a feladatgyűjteményét. Megható volt olvasni a szöveges részeket, hogy mi teszi őt boldoggá, mit jelent számára a hála, miben kell még fejlődnie. Már a tábor alatt észrevettem, hogy toleránsabb, türelmesebb a családtagokkal. Viszont annyira elfáradt minden nap, hogy estére már elhagyta minden ereje. Érthető, még én is elfáradtam annó a rajztanfolyamon, hát még ő! Köszönöm a törődést, sok élményt, szeretném, ha Cili jövőre is csatlakozna a táborhoz!

Kata anyukája

Kedves Péter!

Köszönjük a “néhány” képet! Azt gondolom a képekről igazán “lejön”, hogy milyen is volt ez a tábor! Mosolygós arcok, ragyogó tekintetek, odaadó figyelem... Hálás vagyok, hálásak vagyunk ezért az egy hétért! Nagyon-nagyon jól érezte magát Kata. Minden nap örömmel és büszkén mesélt a táborban történtekről, mutatta képeit, rajzait. Aktívan és érdeklődéssel vett részt a játékokban, mely megerősítette barátságos és odafigyelő jellemét, bátorította vélemény nyilvánításában is...Sok-sok kedvező és pozitív megerősítésben volt része.

Kicsit talán izgultunk (édesanyjaként talán jobban, mint Kata), hogy tud nyitni az újdonság, ismeretlen környezet és társaság felé, hogyan tud  és képes beilleszkedni, de az első nap délutánján az arcán látott mosoly és szemében tükröződő nyugalom láttán, minden izgalmam /-unk elillant.

Az, hogy rajzban – játékban - jógában egyaránt tapasztalható fejlődés és ezek által a személyiségében megerősödnek a pozitív (kedves, nyitott, empatikus, odafigyelő) jellempontok, ez mind a Ti, a Te munkádat dicséri és igazolja vissza Péter!
Nagy Köszönet Nektek, Neked!

...annál jobb ajánlás, ahogy a táborról Kata mesél, azt gondolom nem is lehet.

Mindenkinek tiszta szívből ajánlunk Benneteket! A mihamarabbi viszontlátás reményében,

Üdvözlettel: Katák

Peti anyukája

Annak ellenére, hogy kicsit idegenkedett a tábortól (nem ismer senkit, nem tud rajzolni...) - jövőre mindenképp ott szeretne lenni újra! Jól érezte magát, és nagyon tetszettek neki a technikák, amiket mutattatok neki - azóta is többször rajzolt már itthon, úgy látom szeretné tovább fejleszteni a tudását.

Janka anyukája

Nagyon örül neki, hogy amit eddig nem tudott lerajzolni az most sikerül neki.😊. Az udvari játékok nagyon tetszettek neki. Nagyon megszeretett titeket. Jövőre is szeretne résztvenni a táborban.

Eszti anyukája

Eszter nagyon élvezte a rajzolást, és úgy érzem, már kezdi elhinni, hogy mindenre képes.

Valóban nagyon sok biztatásra szorul, ezt itthon maximálisan megkapja, sajnos az iskolában rengeteget rombolnak rajta. Összességében szerencsés, mert a legfontosabb a szülői elvárás kérdéskör, és nem győzöm nyugtatni, hogy mindent nagyon jól csinál, és nem az a lényeg, hogy valamiből valahányasa legyen, hanem hogy megtalálja azt, ami igazán boldoggá teszi.
Örülök, hogy vannak még olyan közösségek, ahol ez megerősítésre kerül benne, enélkül ma elvesznének ezek a srácok.

Úgyhogy még egyszer köszönöm! 🙂

Luca anyukája

Nagyon köszönöm a személyes levelet és a véleményt. Nagyon jól esett.  Az iskolából már egyre kevesebb pozitív véleményt és visszajelzést kapnak a szülők és a gyerekek. Luca nagyon jól érezte magát (pedig sok esetben nagyon kritikus ! Ami jó is meg nem is). Kérdeztem tőle, még jönne többször is!

Lilla apukája

A képeket nézve kicsit mi is betekintést nyertünk Lilla ott töltött idejébe. Minden délután szívesen hallgattuk az élménybeszámolót, mit rajzolt, mit ebédelt, kikkel beszélgetett, mik történtek az udvaron vagy a szertárban.:) Szerintem az mindent elmond, hogy azt mondta Lilla jövőre is szívesen menne és a többiekkel erről beszéltek is. Sőt valakivel telefonszámot is cserélt.

Mi szülők boldogok vagyunk, hogy a mi visszahúzódó, önbizalom nélküli gyerekünk leküzdötte önmagát és barátnő nélkül, egyedül ment el a táborba. Itt megtapasztalta, hogy egyedül is ér valamit és veszi az akadályokat.

Eszti anyukája

Eszti nagyon jól erezte magát.  Szamara óriási élmény volt, hogy technikai tudást szerzett. Többször rácsodálkozott, hogy ezt tényleg én rajzoltam? 🙂 És a délutáni "békázásokat" is nagyon elvezte.
Részünkről nagyon köszönjük!

Zsófi és Eszti anyukája

A mi gyermekeink fantasztikusan érezték magukat a héten, Eszti állítása szerint ez volt a legeslegeslegjobb tábor, amiben eddig részt vett. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy mindketten azt kérték tőlünk, hogy már most írassuk be őket a jövő évi időpontra. Köszönjük a türelmedet és a lehetőséget, hogy részesei lehettek a lányaink ennek a mesés tábornak

Mira anyukája

Mira otthonosan mozgott nálatok a tavalyi év után, és jól érezte magát. Több új barátja is lett. Jóga kapcsán mondta, hogy „húú a hajlékonyság az nagyon nem ment”… 🙂

Mia anyukája

Mia nagyon jól érezte magát, jövőre is mindenképp szeretne menni Hozzátok! A meditációról sokat mesélt és élvezte,talán ez volt a legkedvesebb neki a rajzolás mellett persze! Mia nehezen találta a helyét a korosztályában, azt hiszem sokkal érzékenyebb és "kislány" az osztálytársai között. Köszönök mindent

Réka anyukája

Réka nagyon élvezte az egész hetet, egyfolytában rajzol azóta is. Több lánnyal is összebarátkozott. A játékokról sokat mesélt, tetszettek neki. Külön öröm számomra, hogy az őszi iskolaváltás előtt az önbizalma is erősödött. Biztosan jövőre is megy a táborba - ha az nem gond, hogy addigra már 15 és fél éves lesz 🙂

Judit anyukája

Judit régóta rajzol,már több versenyt is nyert és művészeti ágon szeretne tovább tanulni.Ö azért várta a tábort,hogy még tovább fejleszthesse tehetségét ami a továbbtanulásban is előnyére válhat, én pedig azt reméltem a tábortól hogy a lányomnak nagyobb lesz az önbizalma, jobban meg tudja magát védeni és könnyebben tud majd kommunikálni idegen emberekkel. A táborból minden nap vidáman jött haza, részletesen elmesélte a napi programot, minden nap hozzátéve, hogy túl gyorsan elrepült az a napi is és nagyon sajnálja hogy lassan vége a tábornak. Úgy érzem azóta magabiztosabb, nyugodtabb, bátrabb habár idegenekkel még mindig nehezen teremt kontaktust. És nem utolsó sorban, rajzai részletesebbek, kidolgozottabbak. Köszönöm hogy részt vehetett a táborban, remélem jövőre is találkozunk!

Kamilla anyukája

Kamilla nagyon jól érezte magát a táborban, sokat mesélt és egyértelműen sok újdonságot tanult. Elmesélte, hogy milyen technikákkal dolgoztak, mesélt a játékokról és a jógáról is.

Zorka apukája

Minden nap sokat mesélt az aznapi történésekről, tetszett neki a társaság, a változatos napirend, a játékok, és az újonnan elsajátított technikák is. Azt mondta, mindenképpen megérte ez az egy hét, szívesen részt venne máskor is. Köszönjük a törődést, az odafigyelést.

Hanna anyukája

Hannának az első napon volt problémája a táborral, valamiért unalmasnak találta! Akkor megijedtem, hogy nem akar majd menni, de a második nap után már élvezte, hogy tud olyanokat is rajzolni aminek eddig neki sem tudott állni, már ettől is nőtt az önbizalma. Úgy látom neki nagyon fontos a rajzolás, mint ahogy nekem is! Tetszettek neki a társasjátékok a közösség és szerintem Péter személyisége is! A jövő évi program nem tudom milyen lesz de gondolom érdekli! 

Zsombi anyukája

Kedves Péter, Dóri és Imola!

Köszönjük szépen a képeket! Zsombinak nagyon tetszett a tábor, élvezte. Különösen a kirándulásokat, a szabadban folytatott játékokat (Számháborúzás, Rabló rendőr) és a jógát emlegette. A rajzolást is szívesen csinálta, otthon szeret rajzolni nagyon. Nagy örömmel mondta el többször a tábor óta az önbizalom erősítő versikét. Úgy látjuk, hogy jó hatással volt rá a tábor összességében, szelídebb, nyugodtabb lett, koncentrációs képessége is erősödött, mind a rajzolás, a jógázás, beszélgetések és a kirándulások tartalmas programot nyújtottak a gyerekeknek. Szeretnénk a jövő évben is részt venni a táborban, kérjük, hogy legyetek szívesen jegyezzétek elő Zsombit.

Orsi anyukája

Szia Péter! Orsi szuper jól érezte magát most is, akárcsak először. Imád rajzolni, festeni, bármilyen kreatív tevékenységben részt venni, de itt az egyéb programokat is nagyon élvezte. Egyébként most is csak ámultam a szép alkotásokat látva. Köszönjük szépen a lehetőséget, Orsi biztosan fog még menni.