3 napos jobb agyféltekés rajztanfolyam Egerben Pünkösdkor!

3 napos intenzív önbizalom növelő jobb agyféltekés rajztanfolyam Egerben, 

a Hunguest Hotel Flórában!

A 2015-s egri jobb agyféltekés rajztanfolyam sikeressége után 2016. Tavaszán 2 időpont közül lehet választani!

Ez a jobb agyféltekés rajztanfolyam kezdő, újrakezdő rajzolóknak ideális, akik úgy érzik, hogy nem tudnak rajzolni, de szeretnének megtanulni.
Ugyanakkor számos elemet tartalmaz olyanoknak akik már úgy érzik jól tudnak rajzolni, de nehézségeik vannak egy-egy téma megrajzolásában!

A rajztanfolyamon az egyszerű vonaltól, pálcikaembertől jutunk el a portré megrajzolásáig!

There is no slider selected or the slider was deleted.

2 szabad hely van!

Információ:

  • A jobb agyféltekés  alap rajztanfolyam díja 30.000 Ft
  • Diákoknak és nyugdíjasoknak a rajztanfolyam 26.000 Ft
  • A képzésről 0% ÁFA tartalmú számlát állítok ki.

Jelentkezés módja:

  • Töltsd ki az oldal alján lévő űrlapot
  • Az űrlap kitöltését követően egy  emailt fogsz kapni, amiben felveszem Veled a kapcsolatot és minden további részletet (bankszámlaszám, stb.) egyeztetünk!

Jelentkezni az oldal alján lévő űrlappal lehet!

jobb agyfeltekes rajztanfolyam

Önbizalom növelő jobb agyféltekés rajztanfolyamról néhány szó:

1., Figyelemösszpontosítás: Hétköznapjainkban az információáradat miatt az átlagemberek figyelme sokszor túl gyors, felszínes, elsiklik a részletek felett. Fontos, hogy megtanuljuk a koncentrált figyelmet, mert ez segít nekünk a célunk elérésében.

2., Jelképrendszer: Gyermekkorunkban összeszedtünk számos jelképrendszert, mely segít nekünk az eligazodásban a mindennapi életünkben, ugyanakkor akadályoz abban, hogy lerajzoljuk azt, amit éppen látunk. Ezért ezektől a jelképrendszerektől fogunk megszabadulni. Ezeket érthetően a tanfolyamon elmagyarázom és bemutatom. Röviden annyi, hogy ezekhez a jelképrendszerekhez hozzárendeltünk szimbólumokat, melyeket a megfelelő helyen alkalmaz a bal agyféltekénk. Ennek eredménye pedig a gyermekies rajzok, pálcikaemberkék… Nekünk a jobb agyféltekénk látásmódjára van szükségünk!

3., Átváltás: A tanfolyam legfontosabb része, hogy megtanuljunk átváltani a jobb agyféltekénkre, azaz annak a látásmódjával tudjunk megfigyelni és rajzolni. Eredmény: azt fogod tudni lerajzolni amit látsz!

4., Készségek elsajátításai: Ahhoz, hogy egy észlelt tárgyat, személyt, vagy bármely megpillantott dolgot le tudj rajzolni, szükséged van az 5 alapvető részkészség megtanulására, elsajátítására.

5., Eszközök: Segítek elsajátítani a rajzeszközök használatát, rajztechnikákat, hogy fénykép minőségű rajzokat tudj készíteni.

6., Egyedi technika: Segítek megmutatni, hogy mi a Te egyedi technikád, mivel tudod a saját stílusodat átvinni a rajzlapra.

Még nem vagy biztos, hogy Neked szól ez az önbizalom növelő jobb agyféltekés rajztanfolyam?

Akkor kattints a képre és olvasd el, miről szól!

jobb agyféltekés rajztanfolyam