Valós jobb agyféltekés Alaptanfolyam

Két típusa van a Valós jobb agyféltekés alaptanfolyamaimnak:

  • 4 napos teljes képzés minden nap reggel 9.00- kb. 16.00 óráig tart ebédszünettel
  • 3 napos intenzív képzés minden nap reggel 9.00- kb. 17.30 óráig tart ebédszünettel

Mindkét alaptanfolyamnál a leadott tananyag és az elvégzett feladatok, gyakorlatok megegyeznek, ugyanakkor a rájuk fordított idő kevesebb, valamint a szünetek rövidebbek!

Ezek a tanfolyamok 15 éves kortól ajánlottak!

A Valós jobb agyféltekés alaptanfolyamról néhány szó:

1., Figyelemösszpontosítás: Hétköznapjainkban az információáradat miatt az átlagemberek figyelme sokszor túl gyors, felszínes, elsiklik a részletek felett. Fontos, hogy megtanuljuk a koncentrált figyelmet, mert ez segít nekünk a célunk elérésében.

2., Jelképrendszer: Gyermekkorunkban összeszedtünk számos jelképrendszert, mely segít nekünk az eligazodásban a mindennapi életünkben, ugyanakkor akadályoz abban, hogy lerajzoljuk azt, amit éppen látunk. Ezért ezektől a jelképrendszerektől fogunk megszabadulni. Ezeket érthetően a tanfolyamon elmagyarázom és bemutatom. Röviden annyi, hogy ezekhez a jelképrendszerekhez hozzárendeltünk szimbólumokat, melyeket a megfelelő helyen alkalmaz a bal agyféltekénk. Ennek eredménye pedig a gyermekies rajzok, pálcikaemberkék… Nekünk a jobb agyféltekénk látásmódjára van szükségünk!

3., Átváltás: A tanfolyam legfontosabb része, hogy megtanuljunk átváltani a jobb agyféltekénkre, azaz annak a látásmódjával tudjunk megfigyelni és rajzolni. Eredmény: azt fogod tudni lerajzolni amit látsz!

4., Készségek elsajátításai: Ahhoz, hogy egy észlelt tárgyat, személyt, vagy bármely megpillantott dolgot le tudj rajzolni, szükséged van az 5 alapvető részkészség megtanulására, elsajátítására.

5., Eszközök: Segítek elsajátítani a rajzeszközök használatát, rajztechnikákat, hogy fénykép minőségű rajzokat tudj készíteni.

6., Egyedi technika: Segítek megmutatni, hogy mi a Te egyedi technikád, mivel tudod a saját stílusodat átvinni a rajzlapra.

Kiknek és miről szól egy jobb agyféltekés alap rajztanfolyam?

Érdekel a jobb agyféltekés alaptanfolyam, lássuk a következő időpontot!