Miért válaszd a Kisművész.hu tanfolyamait?

A válasz egyben egyszerű, de ugyanakkor összetett. Az internet tele van számtalan hasonló tanfolyammal. Nem könnyű a választás, ugyanakkor a figyelő szemek ráakadnak azokra a különbözőségekre, amik alapján el tudják dönteni, hogy melyiket válasszák!

Ebben adok segítséget számodra:

TANFOLYAMAIM:

  • EGYÉNRE SZABOTTAK. Több éves kineziológiai konzultáció segítségével jobban fel tudom mérni az egyéneket, így rajztanfolyamaim egyénre szabottabbak az átlagosnál! Mindenki egyéni ütemben tud haladni.
  • TELJES KÉPZÉST ADNAK. Nemcsak felszínes, egy-két nap alatt átadott rajztudást kapsz, hanem komplett egyedi tematika alapján kialakított valós jobb agyféltekés rajztanfolyamon vehetsz részt! A befektetett energiádért valódi tudást kapsz!
  • 100% GARANCIA a sikerre! Ha mégsem, visszafizetem a tanfolyam díját! (részletek a tanfolyamoknál)
  • KISCSOPORTOS. A kiscsoportban való tanulás hatékonysága lényegesen nagyobb! A tanfolyamaim létszáma ezért maximalizálva van.
  • INGYENES ISMÉTLÉS lehetősége. A tanfolyamot, ha igényled újból elvégezheted díjmentesen.
  • HUMOR és JÓKEDV. Meglátásom, hogy szakmai felkészültség mellett a jókedvnek is helyet kell adni a tanfolyam alatt!
  • PROFI FELSZERELÉS. A tanfolyamon jól használható, minőségi felszerelést biztosítok részedre! Ezeket az eszközöket a tanfolyam után haza is viheted, hogy otthon tovább folytathasd az alkotást.
  • EGYEDI FEJLESZTÉS. A tanfolyamon, az általam fejlesztett és készített segédeszközzel tudsz nagyon hatékonyan valósághű képet készíteni.

 

Jelentkezem a következő tanfolyamra.

 

Magamról pár szó:

Gyermekkoromban számtalanszor próbáltam megfelelni, helytállni és lerajzolni azt, amit elvártak tőlem. Ez hol sikeresebb volt, hol kevésbé… Akkor még nem tudtam, hogy a helytelen tanítás volt a sikertelenségeim oka… Gyermekként édesapámat figyeltem, hogy mérnökként miként készít csodálatos alkotásokat… később belőlem is mérnök lett. A 2000-es évek elején kosárlabda edzőként segítettem barátomat, hogy a 10-11 éves korosztállyal szép eredményeket érjünk el, azóta is nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni.

Pár évvel később önkéntesként 10 hónap alatt lehetőségem nyílt Afrikában megfigyelni a többek között samburu és maszáj törzseket. Akkor még nem is hittem, hogy a kreatív gondolkodásuk – amikkel elkészítik a harci díszeiket, maszkjaikat – milyen jelentőséggel bírnak később az életemben a rajzoktatás kapcsán. Elvégeztem a One Brain (Egységes agy) kineziológiai tanfolyamokat, a kineziológiai módszerekkel számos embernek segítettem megérteni, hogy miért van blokk az életében. Ugyanakkor hiába lettem mérnök, a rajzolást nem lehet számokkal, vonalzókkal és méricskéléssel elsajátítani, ezért kezdtem el foglalkozni a jobb agyféltekés rajzoktatással. Akkor már tudtam, hogy ez lesz a másik fő iránya az életemnek. Sok jobb agyféltekés tanfolyamon (hazai és nemzetközi) vettem részt, de azt láttam, hogy sajnos jópáran túl felületesen oktattak, nem foglalkoztak az egyénnel, vagy nem használták ki a jobb agyféltekés átállás fontosságát! Ezért vágtam bele és a tanfolyamaimon résztvevők sikerei jelentik számomra, hogy volt értelme!

 

Benned is ott él a Kis Művész!
Bebizonyítom Neked, ha velem tartasz!