Jobb agyféltekés rajztanfolyam Tata, január 15-17.

Valós jobb agyféltekés alap rajztanfolyam TATA városában a
Hotel Kiss****-ben!

Ez a tanfolyam kezdő, újrakezdő rajzolóknak ideális, akik úgy érzik, hogy nem tudnak rajzolni, de szeretnének megtanulni.
Ugyanakkor számos elemet tartalmaz olyanoknak akik már úgy érzik jól tudnak rajzolni, de nehézségeik vannak egy-egy téma megrajzolásában!

A tanfolyamon az egyszerű vonaltól, pálcikaembertől jutunk el a portré megrajzolásáig!

3 napos intenzív alapképzés

  • Időpont: 2016. január 15-17. (péntektől vasárnapig) minden nap reggel 8:45-18.00 óráig tart ebédszünettel
  • Gyermek részvétele a tanfolyamon: bővebb információ itt
  •  képzés a rajzfelszerelést tartalmazza, amit a tanfolyam után mindenki hazavihet!
  • KORLÁTOZOTT LÉTSZÁM! (1 szabad hely maradt!)
  • A tanfolyamról bővebben itt olvashatsz
  • a jobb agyféltekés  alap rajztanfolyam díja 30.000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 26.000 Ft

 

 

Jelentkezni az oldal alján lévő űrlappal lehet!

There is no slider selected or the slider was deleted.

A Valós jobb agyféltekés alaptanfolyamról néhány szó:

1., Figyelemösszpontosítás: Hétköznapjainkban az információáradat miatt az átlagemberek figyelme sokszor túl gyors, felszínes, elsiklik a részletek felett. Fontos, hogy megtanuljuk a koncentrált figyelmet, mert ez segít nekünk a célunk elérésében.

2., Jelképrendszer: Gyermekkorunkban összeszedtünk számos jelképrendszert, mely segít nekünk az eligazodásban a mindennapi életünkben, ugyanakkor akadályoz abban, hogy lerajzoljuk azt, amit éppen látunk. Ezért ezektől a jelképrendszerektől fogunk megszabadulni. Ezeket érthetően a tanfolyamon elmagyarázom és bemutatom. Röviden annyi, hogy ezekhez a jelképrendszerekhez hozzárendeltünk szimbólumokat, melyeket a megfelelő helyen alkalmaz a bal agyféltekénk. Ennek eredménye pedig a gyermekies rajzok, pálcikaemberkék… Nekünk a jobb agyféltekénk látásmódjára van szükségünk!

3., Átváltás: A tanfolyam legfontosabb része, hogy megtanuljunk átváltani a jobb agyféltekénkre, azaz annak a látásmódjával tudjunk megfigyelni és rajzolni. Eredmény: azt fogod tudni lerajzolni amit látsz!

4., Készségek elsajátításai: Ahhoz, hogy egy észlelt tárgyat, személyt, vagy bármely megpillantott dolgot le tudj rajzolni, szükséged van az 5 alapvető részkészség megtanulására, elsajátítására.

5., Eszközök: Segítek elsajátítani a rajzeszközök használatát, rajztechnikákat, hogy fénykép minőségű rajzokat tudj készíteni.

6., Egyedi technika: Segítek megmutatni, hogy mi a Te egyedi technikád, mivel tudod a saját stílusodat átvinni a rajzlapra.

Bővebben a jobb agyféltekés rajzolásról

Miről szól a Kisművész jobb agyféltekés alap rajztanfolyama?