4 napos jobb agyféltekés rajztanfolyam a Belvárosban!

4 napos jobb agyféltekés intenzív rajztanfolyam
V. kerületben a Ferenciek terénél!

Kiscsoportos, kreatív, 4 napos profi rajzoktatás!

A tanfolyam betelt!

Hasonló tanfolyam Budapesten: https://kismuvesz.hu./3-napos-intenziv-rajztanfolyam-hidegkuton

  • 4 napos alapképzés minden nap reggel 9:00-16.00 óráig tart ebédszünettel
  • Időpont: 2015. november 19-22. (csütörtöktől vasárnapig)
  • A tanfolyamon a folyamatos figyelemösszpontosítás miatt, 15 éves kortól lehet részt venni!
  • A képzés a rajzfelszerelést tartalmazza, amit a tanfolyam után mindenki hazavihet!
  • A tanfolyam létszáma: minimum 6 fő!

There is no slider selected or the slider was deleted.

A Valós jobb agyféltekés alaptanfolyamról néhány szó:

1., Figyelemösszpontosítás: Hétköznapjainkban az információáradat miatt az átlagemberek figyelme sokszor túl gyors, felszínes, elsiklik a részletek felett. Fontos, hogy megtanuljuk a koncentrált figyelmet, mert ez segít nekünk a célunk elérésében.

2., Jelképrendszer: Gyermekkorunkban összeszedtünk számos jelképrendszert, mely segít nekünk az eligazodásban a mindennapi életünkben, ugyanakkor akadályoz abban, hogy lerajzoljuk azt, amit éppen látunk. Ezért ezektől a jelképrendszerektől fogunk megszabadulni. Ezeket érthetően a tanfolyamon elmagyarázom és bemutatom. Röviden annyi, hogy ezekhez a jelképrendszerekhez hozzárendeltünk szimbólumokat, melyeket a megfelelő helyen alkalmaz a bal agyféltekénk. Ennek eredménye pedig a gyermekies rajzok, pálcikaemberkék… Nekünk a jobb agyféltekénk látásmódjára van szükségünk!

3., Átváltás: A tanfolyam legfontosabb része, hogy megtanuljunk átváltani a jobb agyféltekénkre, azaz annak a látásmódjával tudjunk megfigyelni és rajzolni. Eredmény: azt fogod tudni lerajzolni amit látsz!

4., Készségek elsajátításai: Ahhoz, hogy egy észlelt tárgyat, személyt, vagy bármely megpillantott dolgot le tudj rajzolni, szükséged van az 5 alapvető részkészség megtanulására, elsajátítására.

5., Eszközök: Segítek elsajátítani a rajzeszközök használatát, rajztechnikákat, hogy fénykép minőségű rajzokat tudj készíteni.

6., Egyedi technika: Segítek megmutatni, hogy mi a Te egyedi technikád, mivel tudod a saját stílusodat átvinni a rajzlapra.