Rajztanfolyam Győr 2018. június

Önbizalom növelő jobb agyféltekés rajztanfolyam Győrben!

Miről szól a Kisművész jobb agyféltekés alap rajztanfolyama?

A rajzolás tanulható, nem velünk született képesség. Nem tehetség kell hozzá, hanem a  vágy arra, hogy alkoss! Ha szeretnél jól rajzolni és van kedved gyakorolni is, akkor szuper, mert sikerülni fog!

Ha megtanultál biciklizni, akkor tudod, hogy sok idő telt el addig amíg pótkerékkel, vagy szülői segítséggel hajtottad a kerékpárt. Aztán amikor egyszer elhatároztad, hogy megpróbálod egyedül két keréken az egyensúlyozást, akkor megtetted a legfontosabbat, azaz döntöttél és elhatározásra jutottál, hogy most itt az idő!  Majd elrugaszkodtál és tekertél, tekertél...

Első nap - utolsó nap

A rajzolás is hasonló mint a kerékpározás megtanulása. Gyakorlatokon vezetlek végig, ahol elsajátíthatod, megtanulhatod azokat a készségeket, amelyek az élethű rajzoláshoz vezetnek! És ha egyszer erre rászántad az idődet és energiádat, akkor már nem fogod elfelejteni sohasem, mint ahogyan a biciklizést sem!

Szerintem Te is láttál már olyan képeket, ahol egy alig felismerhető portrétól eljutott valaki az élethű portréig. Csodálattal vagy akár hitetlenkedve tekinthettél azokra az emberekre, akik szinte élethű portrékat rajzolnak akár egy hírességről. Hidd el, hogy közülük csak pár született művészi adottsággal! Az alap rajztanfolyamomon megszerzett tudást használják fel, amit biztosíthatlak, hogy Te is megtanulhatsz ezen a 3 napos jobb agyféltekés alap rajztanfolyamon!

Te Benned is ott van az érzék a rajzoláshoz, csak nem sajátítottad el azokat a készségeket és látásmódokat ami ahhoz kell, hogy élethűen azt tudd lerajzolni amit látsz!

Ezalatt az alap rajztanfolyam alatt túl fogsz lépni a korlátaidon és megtanulod használni a jobb agyféltekédet. Többé nem fognak korlátozni a bal agyféltekéd sablonjai!

Szóval eljutsz oda, hogy akár már a tanfolyam utáni napon élethűen vethesd papírra az egész családot, vagy a barátaidat…

A jobb agyféltekés alap rajztanfolyamon megtanulod:

 • a rajzolás 5 alapkészségét
 • a két agyféltekéd közötti mentális váltás technikáit
 • a két agyféltekéd összehangolásához szükséges technikákat (azért, hogy könnyebben menjen a tanulás vagy hatékonyabban vegyél részt egy megbeszélésen)
 • a tanfolyam végére élethű portrét tudsz rajzolni, ahol megtanulod használni az összes alapkészséget

Elhiszed, hogy Neked való ez a rajztanfolyam?

Ha igen, akkor az oldal alján tudsz jelentkezni!

A Kisművésznél a jobb agyféltekés alap rajztanfolyam, nemcsak a rajzolásról szól…

 • Sok olyan gyakorlatot sajátítasz itt el, mely segít abban, hogy bármikor eldönthesd, hogy a logikus bal agyféltekédet vagy a kreatív jobb agyféltekédet szeretnéd inkább használni.
 • A jobb agyféltekés rajztanfolyamon elsajátított más látásmód miatt, másként fogod látni a körülötted lévő Világot! Sok megszokott helyzetben észreveszed, hogy másként szemléled, más nézőpontból fogod látni a dolgokat.
 • Könnyebben tudsz elfogadni olyan helyzeteket, amik korábban feldühítettek, vagy amiken nem tudsz már változtatni.
 • Sokkal elfogadóbb leszel, ami kiegyensúlyozott, boldogabb élethez vezet.
 • Megismered, hogy miért félsz vagy kritizálsz az életed során. Ha ezt megérted és felismered, akkor harmóniát tudsz majd teremteni önmagadban és környezetedben.
 • Kreatívabb gondolataid lesznek.

Mivel megtanulsz portrét rajzolni, képes leszel szinte bármit lerajzolni, amit szeretnél. Azok a dolgok, amik eddig elérhetetlennek, hihetetlennek tűntek többé nem lesznek azok! Gyere el egy jobb agyféltekés rajztanfolyamomra és meglátod, ha elvégzed, onnantól kezdve céljaidat sokkal hatékonyabban fogod elérni.

És készülj fel! A rajztanfolyam elvégzését követően nagyon sokan hitetlenkedve és ámulattal fogják csodálni az alkotásaidat: ”Ezt tényleg Te rajzoltad???”

A Kisművész jobb agyféltekés rajztanfolyama többet ad más rajztanfolyamoknál:

Minden nap életvezetési tanácsokat is kapsz: amivel könnyebbé teheted mindennapjaidat, kapcsolataidat az emberekkel, kiegyensúlyozottabb életet élhetsz!

Rajztanfolyam Információk

 • Időpont: 2018. június 1-3. (péntektől vasárnapig) 3 teljes napos képzés!
 • Nem megfelelő ez az időpont a számodra? Ne bánkódj, hanem kattints ide!
  Nézd meg a többi időpontot: rajztanfolyamok
 • Pénteken és szombaton 9.00- kb. 17:30-ig, vasárnap pedig 9.00- kb. 16.00 tart a rajztanfolyam, ebédszünettel.
 • Rajztanfolyam helyszíne: Generációk háza,  Aradi vértanúk útja 23. (volt Gyermekek háza)
 • A jobb agyféltekés rajztanfolyam a rajzfelszerelést tartalmazza, amit a tanfolyam után mindenki hazavihet!
 • Figyelem! : KORLÁTOZOTT LÉTSZÁM!
 • Gyermek részvétele a rajztanfolyamon: Ez egy intenzív, felnőtteknek szóló rajztanfolyam. 15 éves kortól vehetnek részt rajta gyermekek! Tapasztalataim alapján a 15 évnél fiatalabbaknak az önbizalom növelő gyermektábor való. Nézd meg itt: gyermektábor

 

 • A 3 teljes napos jobb agyféltekés rajztanfolyam díja 32.000 Ft
 • Diákoknak és nyugdíjasoknak a rajztanfolyam 28.000 Ft
 • A képzésről 0% áfa tartalmú számlát állítok ki.

Jelentkezés módja

 • Töltsd ki az oldal alján lévő űrlapot
 • Az űrlap kitöltését követően egy emailt fogsz kapni, amiben felveszem Veled a kapcsolatot és minden további részletet (bankszámlaszám, stb.) egyeztetünk!

Még mindig bizonytalan vagy?

Olvasd el a tanfolyam résztvevők véleményeit

caret-down caret-up caret-left caret-right
Kiss Attiláné Margit

A hétvégén Győrben voltam Péter Jobb agyféltekés rajztanfolyamán. Teljesen elvarázsolt az a profizmus ahogy tartotta az órákat. Na és a rajzok..... az valami fantasztikus, hogy mit előcsalogatott belőlünk!:-) Nagyon jó kis csapat jött össze az oktatáson, amit szerintem mindenki élvezett! Köszönöm és további sikereket kívánok, biztosan találkozunk még valamelyik tanfolyamodon! 🙂

Kereszturiné Boros Judit

Nagyon tetszett, mind az előadása, mind a pozitív gondolkodása. A tanfolyamon nem csak rajzolni tanultam meg, hanem másként látni a dolgokat. Harmadik nap, mikor mentem a tanfolyamra, mintha más útvonalon mentem volna rácsodálkoztam olyan dolgokra, amiket addig észre sem vettem.

Zenker Csilla

Jóval többet kaptam, mint amire számítottam, és nemcsak rajz téren léptem át a határaimat, hanem lelkileg is. Valami megérintett, vagy csak talán megmutatták hogyan lássak másképpen!

Pásztor Zsófia

Hétvégén voltam 3 napos rajztanfolyamon, és nagyon jó volt!!! Egyre jobban hiányzik, tervezgetem, hogy mit fogok rajzolni, már kerestem újabb portrét, amit lerajzolhatnék. Rég voltam olyan gondtalan, mit ezen a három napon! Én első sorban egy stresszoldó tréningként fogtam fel ezt a 3 napot, aminek nem elhanyagolható hozadéka, hogy rácsodálkozhattam, hogy hogy tudok rajzolni!

Nagy Edit

Kedves Péter!
Decemberben voltam Győrben a tanfolyamodon. Más megvilágításba került számomra a jobb agyféltekés rajzolás. Sok új technikát tanultam, amivel szebb portrékat tudok rajzolni.
A te tanfolyamod, nem egy szimpla rajztanfolyam... sokkal több,  lelki táplálékot is ad a rajzoláshoz, az élethez.
Az első nap első öt percében rájöttem, hogy mennyire rossz lesz az, amikor vége lesz. 🙂
Ha valaki rajzolni szeretne, akkor ne keresgéljen tovább, mert nálad lesz a legjobb helyen. Üdvözlettel: Nagy Edit

Bognár-Tóth Petra

Kedves Péter!
Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettelek. Köszönöm,  fantasztikus három nap volt! Nemcsak  rajzolási technikád, hanem élettapasztalatod, bölcsességed gazdagsága, mellyel megajándékoztál mindannyiunkat, lélekformáló volt számomra.
Mosolygós üdvözlettel: Petra

 

Ez a rajztanfolyam biztos, hogy Neked való?

Sokszor elbizonytalanodnak a jelentkezők, hogy Ők tényleg nem tudnak rajzolni, ezért aztán nem jelentkeznek, bár szeretnének megtanulni…. Ha ezt a gondolatot tovább viszem, akkor ha szeretnék megtanulni japánul, de nem tudok, akkor nem is megyek egy alap japán nyelvórára…. Ugye, hogy ennek nincs értelme!

Első nap - utolsó nap

Ráadásul, ha még nem tudnád, nincs mit veszítened, mivel 100% pénzvisszafizetési garanciát adok a jobb agyféltekés rajztanfolyamomra! Amennyiben a tanfolyam utolsó napján, az első és az utolsó napon rajzolt portré között nem fedezel fel különbséget, azaz nem fejlődtél kellő mértékben, a különbség alig észrevehető, kérésedre a befizetett összeg 100%-át visszakapod!*

*Abban az esetben, ha a tanfolyam minden feladatát végigcsináltad, és nem hiányoztál a tanfolyam alatt.

A Kisművész jobb agyféltekés rajztanfolyamain garantált a minőségi oktatás, minőségi rajzfelszerelésekkel (melyet a tanfolyam végén haza is vihetsz), valamint a közvetlen és jó hangulat!

A korhatár kérdése

 • Ha elmúltál 15 éves, akkor várlak szeretettel a felnőtt jobb agyféltekés rajztanfolyamon! Ha még nem, akkor olvasd el ezt: gyermekek részvétele
 • 8-10 és 11-15 éves korosztályok számára az országban egyedileg fejlesztett és tartott Önbizalmat növelő Kreatív Gyermektábort ajánlom!
 • Felső korhatár nincs, eddigi legidősebb résztvevő 74 éves volt. 🙂

Mit kapsz a rajztanfolyam mellé ajándékba?

 • Minőségi rajzeszközöket (amit hazavihetsz, hogy otthon tovább folytathasd az alkotást)
 • Egyénre szabott képzést, azaz mindenkire külön figyelmet szentelek
 • A tanfolyam végeztével bármikor ingyenesen ismételhetsz
 • Folyamatos nyomon követés, azaz nem engedem el a kezedet. Ha elakadsz otthon, küldd el amit rajzoltál és segítek a továbblépésben!

Hogyan tovább?

Ha elvégezted a jobb agyféltekés alap rajztanfolyamot nem áll meg az élet! Rajzolj, rajzolj, ha elakadsz, akkor küldd el nekem e-mailben. Ha pedig úgy érzed, hogy szeretnél tovább fejlődni, akkor várlak valamelyik haladó grafit vagy színes pasztell kréta tanfolyamaimon.

Várlak szeretettel!

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot és jelentkezz a tanfolyamra: (minden résztvevőnek külön kell kitölteni)

Ha nem megfelelő ez az időpont a számodra vagy kérdésed van, akkor kattints ide!

A jobb agyféltekés rajztanfolyamról még néhány szó

Figyelemösszpontosítás: Hétköznapjainkban az információáradat miatt az átlagemberek figyelme sokszor túl gyors, felszínes, elsiklik a részletek felett. Fontos, hogy megtanuljuk a koncentrált figyelmet, mert ez segít nekünk a célunk elérésében.

Jelképrendszer: Gyermekkorunkban összeszedtünk számos jelképrendszert, mely segít nekünk az eligazodásban a mindennapi életünkben, ugyanakkor akadályoz abban, hogy lerajzoljuk azt, amit éppen látunk. Ezért ezektől a jelképrendszerektől fogunk megszabadulni. Ezeket érthetően a tanfolyamon elmagyarázom és bemutatom. Röviden annyi, hogy ezekhez a jelképrendszerekhez hozzárendeltünk szimbólumokat, melyeket a megfelelő helyen alkalmaz a bal agyféltekénk. Ennek eredménye pedig a gyermekies rajzok, pálcikaemberkék… Nekünk a jobb agyféltekénk látásmódjára van szükségünk!

Átváltás: A tanfolyam legfontosabb része, hogy megtanuljunk átváltani a jobb agyféltekénkre, azaz annak a látásmódjával tudjunk megfigyelni és rajzolni. Eredmény: azt fogod tudni lerajzolni amit látsz!

Készségek elsajátításai: Ahhoz, hogy egy észlelt tárgyat, személyt, vagy bármely megpillantott dolgot le tudj rajzolni, szükséged van az 5 alapvető részkészség megtanulására, elsajátítására.

Eszközök: Segítek elsajátítani a rajzeszközök használatát, rajztechnikákat, hogy fénykép minőségű rajzokat tudj készíteni.

Egyedi technika: Segítek megmutatni, hogy mi a Te egyedi technikád, mivel tudod a saját stílusodat átvinni a rajzlapra.