Önbizalmat-növelő kreatív gyerektanfolyam Tatán 2024. június 24-28.

47. Önbizalom-növelő kreatív gyerektanfolyam 12-17 éveseknek

Rajztábor

Az 5 napos nyári gyerektanfolyam alapjául a felnőtt jobb agyféltekés rajztanfolyam szolgál, melyet egyedileg állítottam össze kifejezetten gyerekek részére. A nyári gyerektanfolyam, a  gyerektáborok tematikájához hasonló, ugyanakkor több egyéni figyelem és segítség jut minden résztvevőre.

Ami jellemző lesz az az alkotás, jókedv, játékok és egyéni fejlődések.

A tábor 2024-től megújul és nem kötelező elem a portré rajzolás. Az új tematika lényege, a rajzolás megszeretése, olyan rajzok gyakorlása, amikben nehézségei vannak a gyereknek.
Stresszmentes alkotás lesz a fő téma.

Akik portrét szeretnének rajzolni ők a hét folyamán megismerkednek a vonalak, negatív terek és tónusok/árnyékok megfigyelésével, valamint eljuthatnak oda, hogy kép alapján portrét tudjanak rajzolni.

Minden résztvevőnek számtalan rajzos feladat segíti a kreatív gondolkodását, figyelmük összpontosítását. A rajzfeladatok között pedig olyan mozgásformákat tanulnak meg, melyeket a későbbiekben stressz csökkentésre és vizsgadrukk leküzdésére használhatnak.

Kineziológiai módszerekkel pedig a két agyféltekéjük hatékonyabb kihasználását sajátíthatják el. A rajzok mellett, közös irányított beszélgetések kapcsán iránymutatást kapnak, hogyan tudják önbizalmukat a mindennapokban megerősíteni, hogyan oldhatják magukban a szorongást, hogyan élhetnek kiegyensúlyozott, boldog életet.

Lesz persze játék is, melyben a kreativitásukat tudják fejleszteni, mely sok nevetéssel és vidámsággal fűszerezi meg a rajzolás nyugodt és csendes idejét. A gyermekeknek nagyon fontos, hogy a sok ülő foglalkozás után ki tudják nyújtóztatni magukat. Minden nap szorítunk időt arra, hogy jógagyakorlatokkal megismerkedjünk, valamint a reggeleket relaxációval kezdjük.

Fontos számunkra, hogy a gyermekek igényes és természethez közeli környezetben éljék át ezt az 5 napos gyerektanfolyamot, valamint minden reggel bio gyümölccsel lássuk el szervezetüket. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy éttermi környezetben nyugodtan és kulturált körülmények között fogyasszuk el ebédünket.

Mivel minden gyermek más így a csapat szellem kialakítása mellett segítünk egyénileg is a fejlődésben.

Kérem, hogy gyermeke jelentkezésekor vegye figyelembe, hogy a gyerektanfolyamon főként rajzolással töltjük majd az időt, ezért olyan gyermekek jelentkezését várom, akik szeretnek rajzolni és alkotni!

  • A gyerektanfolyam 12- éves kortól.
  • Gyerektanfolyam helyszíne: Tata
  • Időpont: 2024. június 24-28. (hétfő-péntek) minden nap 9.00-16.00
  • Részvételi díj: 60 000 Ft/fő/hét.
    A részvételi díj az éttermi kétfogásos ebédet, délelőtti bio almát, délutáni harapnivalót valamint a rajzfelszerelést, tartalmazza, amit a résztvevők a tábor végén hazavihetnek.

A nagy érdeklődés miatt érdemes minél hamarabb jelentkezni!

Jelentkezés módja:

  1. jelentkezési űrlap kitöltése
  2. jelentkezési űrlap kitöltését követően e-mailben elküldöm a számlaszámot és a bővebb információkat a gyerektanfolyammal kapcsolatosan. (érdemes a spam, promóciók mappákat is ellenőrizni)
  3. A gyerektanfolyam díjának beérkezését követően lesz csak biztos a gyermek helye!

Ha az idei időpontok nem megfelelőek vagy beteltek, akkor iratkozzon fel a lenti űrlapon, hogy jövőre elsőként értesüljön a nyári táborokról!