Önbizalmat növelő kreatív gyerektábor 2017 június

Önbizalom növelő kreatív rajztábor 11-15 éveseknek

A tábor alapjául a gyermekek részére összeállított jobb agyféltekés rajztanfolyam szolgál, melyet egyedileg állítottam össze.

A hét folyamán számtalan rajzos feladat segíti a kreatív gondolkodásukat, figyelmük összpontosítását. A rajzfeladatok között pedig olyan mozgásformákat tanulnak meg, melyeket a későbbiekben stressz csökkentésre és vizsgadrukk leküzdésére használhatnak.

Kineziológiai módszerekkel pedig a két agyféltekéjük hatékonyabb kihasználását sajátíthatják el. A rajzok mellett, közös irányított beszélgetések kapcsán iránymutatást kapnak, hogyan tudják önbizalmukat a mindennapokban megerősíteni, hogyan oldhatják magukban a szorongást, hogyan élhetnek kiegyensúlyozott, boldog életet.

Kérem, hogy gyermeke jelentkezésekor vegye figyelembe, hogy a táborban főként rajzolással töltjük majd az időt, ezért olyan gyermekek jelentkezését várom, akik szeretnek rajzolni és alkotni!

  • A tábor 11-15 éves korú gyermekek részére szól
  • Tábor helyszíne:  a Klebelsberg Kuno Általános Iskola
  • Időpont: 2017. június 26-30. (hétfő-péntek) minden nap 9.00-16.00
  • A tábor létszáma: minimum 10 fő, maximum 16 fő.
  • Részvételi díj: 30 000 Ft/fő/hét A részvételi díj az éttermi ebédet, gyümölcsöt és kis harapnivalót valamint a rajzfelszerelést tartalmazza, amit a résztvevők a tábor végén hazavihetnek!
  • Testvérkedvezmény: 10%, minden gyermekkel külön kell regisztrálni! (lehet ugyanazzal az e-mail címmel 🙂 )
  • Foglaló: 15 000 Ft

A nagy érdeklődés miatt érdemes minél hamarabb jelentkezni!

Jelentkezés módja:

  1. jelentkezési űrlap kitöltése
  2. jelentkezési űrlap kitöltését követően e-mailben elküldöm a számlaszámot, jelentkezési űrlapot és a bővebb információkat a gyerektáborral kapcsolatosan
  3. jelentkezési űrlap visszaküldése és a foglaló beérkezését követően biztos lesz a helye a gyermeknek a táborban

Ha ez az időpont nem megfelelő, akkor iratkozzon fel az űrlapon, hogy jövőre Tavasszal elsőként értesüljön a nyári táborokról!