Kiscsoportos Kreatív Alkotás és Gondolkodás Fejlesztés nyári 5 napos tanfolyam Nikivel, 2023. július 3-7. -én Budapesten

A tanfolyamot Nagy Niki a Young Art művészeti galéria képzőművésze tartja. 🙂

A tanfolyam betelt!

Kiscsoportos képzés, maximum 8 fő vehet részt rajta!

Fő témája az öt napnak: Divat és Kortárs művészet

Kiscsoportos Kreatív Alkotás és Gondolkodás Fejlesztés

A mintatervezés alapjai. Mitől lesz jó egy mintaterv?

Bevezetés  a szín, a felület, a szerkezet, a textúra és a minta értelmezésébe és különböző eszközökkel történő tervezésébe. Gazdagítjuk a manuális eszközskálát.

Kreatív rajzi feladatok segítségével hozunk létre egy saját mintacsaládot, olyan minőségben, amely a portfólióban és a felvételiknél is megállja a helyét. Használunk majd grafitot, színes ceruzát és lépésről lépésre végigmegyünk a tervezési folyamatokon.

 

Kreatív Gondolkodás

A kreatív gondolkodás fejlesztéséért pedig megismerkedünk különböző technikákkal és alkotói módszerekkel, mint a papíröntés, land art vagy a parafrázis készítés.

Mit értünk kortárs képzőművészet alatt? Kik a kortárs művészeti szféra kiemelkedő alkotói?

A művészeti stílusok megismeréséért olyan grafikai feladatokkal fogunk foglalkozni, amely könnyen érthetővé és felismerhetővé teszi a különböző stílusirányzatokat. Niki segít bennük eligazodni, megérteni az egyes stílusokat. Ne aggódjatok nem száraz előadás lesz, hanem interaktív formában, vidáman alkalmazzuk majd az egyes stílusokat.

 

 

 

Kreatív Alkotás

Kreatív alkotás kapcsán mindenki egy egyedi vászontáskát és más kiegészítőket készíthet el. Sokféle technikát és eszközt, alapanyagot fogunk használni. Mindenki saját kreativitásának megfelelően készítheti el a kiegészítőket.

Nikit 16 éves kora óta ismerem. Azóta segíti áldozatos munkájával a nyári táboraimat. Minden alkalommal megmutatkozik a gyerekek felé a kedvessége, önzetlensége és segítőkészsége. Nemcsak nekem, hanem a gyerekeknek is nagy öröm, hogy jön segíteni a táboraimba és tanfolyamaimba. Sok gyereket tudott inspirálni és segíteni, hogy merre és hogyan induljon el a művészeti vonalon és ágban. Szerettem volna, ha saját stílusát megmutatja azoknak a gyerekeknek, akik mélyebben, komolyabban szeretnének foglalkozni a művészetekkel, képzőművészettel. Nagyon jó hangulatban telt Niki 2022-ben indult tanfolyama, ahol inspiratív ötletek születtek meg a résztvevők kezei között, idén sem fogják megbánni a résztvevők.

Nikiről szakmai szinten:

Nagy Nikolett, képzőművész, art director, ékszer és kiegészítő tervező, az International Design Award szakmai különdíjasa, továbbá alkotásaival több hazai kiállítás állandó résztvevő művésze. Számos hazai és külföldi reklámkampány művészeti managere, reklámvideók vizuális látványvilágának tervezője.

15 éves kora óta foglalkozik testfestéssel, a 3D valóság 2D ábrázolására törekszik.

Munkáival próbál mindig valami globális témát/problémát feldolgozni, mint például a mentális problémák, a környezetvédelem, az elfogadás és befogadás. Művészként fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, ezért is foglalkoztatja többek között az emberi lélek vizuális térben való megjelenítése. Alkotásaival 2022.-ben megnyerte a Brüsszel Art Vue szakmai különdíját illetve a Franciaországi CFA kiválósági díját.

Tanulmányait a Metropolitan Egyetem Kézműves Tárgykultúra Ékszer- és Kiegészítő Tervező specializációján végezte.

  • A kiscsoportos haladó nyári 5 napos tanfolyamra Niki és Péter minden lelkes, alkotni szerető gyermeket vár 12 éves kortól.
  • Maximum létszám: 8 fő
  • Tanfolyam helyszíne: Budapest, II. kerület: 1028 Budapest, Kossuth Lajos u.
  • Időpontja: 2023. július 3-7. (hétfőtől péntekig) minden nap 9.00-16.00 között
  • Részvételi díj: 50.000 Ft/fő. (A részvételi díj az éttermi ebédet, a délelőtti bio almát és az anyagokat tartalmazza)
  • A tanfolyam délutánján, amikor a napi kitűzött alkotásokat befejezték a tanfolyamon résztvevők bekapcsolódhatnak a párhuzamosan zajló Önbizalom-növelő rajztanfolyamba (amit Péter tart),  ahol részt vehetnek a játékokban, társasjátékokban és közös beszélgetésekben is.

Maximum 8 fő tud rész venni ezen a tanfolyamon!

Jelentkezés módja:

  1. jelentkezési űrlap kitöltése
  2. jelentkezési űrlap kitöltését követően e-mailben elküldöm a számlaszámot és a bővebb információkat a gyerektanfolyammal kapcsolatosan. (érdemes a spam, promóciók mappákat is ellenőrizni)
  3. A gyerektanfolyam díjának beérkezését követően lesz csak biztos a gyermek helye!

A tanfolyam betelt!