Kiscsoportos haladó nyári 5 napos tanfolyam Nikivel, 2022. július 25-29.-én Budapesten

A tanfolyamot Nagy Niki a Young Art művészeti galéria képzőművésze tartja. 🙂

Kiscsoportos képzés, maximum 8 fő vehet részt rajta!

Fő témája az öt napnak: Divat és Művészet

Kiscsoportos Kreatív Alkotás és Gondolkodás Fejlesztés

Hogyan tervezzünk kollekciót? Mitől lesz jó egy kollekció?

Kreatív tervezési rajz feladatok segítségével hozunk létre egy saját ruha és kiegészítő kollekciót, olyan minőségben, amely a portfólióban és a felvételiknél is megállja a helyét. Használunk majd, grafitot, színes ceruzát és lépésről lépésre végigmegyünk a tervezésen.

Kreatív Gondolkodás

A kreatív gondolkodás fejlesztéséért pedig megismerkedünk különböző technikákkal, mint a kollázs-montázs-frottázs, vagy a parafrázis készítés.
Kubista, Naturalista, Szürrealista? Hallottuk már, de pontosan mit is takarhatnak ezek a szavak?

A művészeti stílusok megismeréséért olyan grafikai feladatokkal fogunk foglalkozni, amely könnyen érthetővé és felismerhetővé teszi a különböző korszakokban használt technikákat. Segítek bennük eligazodni, megérteni az egyes stílusokat. Ne aggódjatok nem száraz előadás lesz, hanem interaktív formában, vidáman alkalmazzuk majd az egyes stílusokat.

 

Kreatív Alkotás

Kreatív alkotás kapcsán mindenki egy egyedi és saját alkotású igazolványkártya tartót és más kiegészítőket készíthet el. Sokféle technikát és eszközt, alapanyagot fogunk használni. Mindenki saját kreativitásának megfelelően készítheti el a kiegészítőket.

Nikit 16 éves kora óta ismerem. Azóta segíti áldozatos munkájával a nyári táboraimat. Minden alkalommal megmutatkozik a gyerekek felé a kedvessége, önzetlensége és segítőkészsége. Nemcsak nekem, hanem a gyerekeknek is nagy öröm, hogy jön segíteni a táboraimba és tanfolyamaimba. Sok gyereket tudott inspirálni és segíteni, hogy merre és hogyan induljon el a művészeti vonalon és ágban. Idén szerettem volna, ha saját stílusát megmutatja azoknak a gyerekeknek, akik mélyebben, komolyabban szeretnének foglalkozni a művészetekkel, képzőművészettel. Ezért indítjuk el közösen az első tanfolyamát. Nem fogják megbánni a résztvevők.

Nikiről szakmai szinten: Testfestő, Art Director, Ékszer és Kiegészítő tervező, a Young Art művészeti galéria képzőművésze. A HVG kiállítás szakmai különdíjasa, továbbá alkotásaival a VAD ART kiállítás sorozat résztvevő művésze. Számos hazai és külföldi reklámkampány művészeti managere, reklámvideók vizuális látványvilágának tervezője. 15 éves kora óta foglalkozik testfestéssel, a 3D valóság 2D ábrázolására törekszik.
Munkáival próbál mindig valami globális témát/problémát feldolgozni, mint például a mentális problémák, a környezetvédelem, az elfogadás és befogadás. Művészként fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, ezért is foglalkoztatja többek között az emberi lélek vizuális térben való megjelenítése. Célja, hogy a befogadó érezze, hogy nincsen egyedül a problémáival. Úgy véli, ha 1 emberre is hatással vannak a képei, akkor már megérte ezt csinálnia. 2022. március 19-én pedig megnyerte a Brüsszel Art Vue Street Art díját és első saját kiállítását nyitja meg 2022. május 18-án.

  • A kiscsoportos haladó nyári 5 napos tanfolyamra Niki és Péter minden lelkes, alkotni szerető gyermeket vár 13 éves kortól.
  • Maximum létszám: 8 fő
  • Tanfolyam helyszíne: Budapest, 1028, Kossuth L. u. 15-17. bejárat a Rákóczi utca felől (térkép)
  • Időpontja: 2022. július 25-29. (hétfőtől péntekig) minden nap 9.00-16.00 között
  • Részvételi díj: 55.000 Ft/fő. (A részvételi díj az éttermi ebédet, a délelőtti bio almát tartalmazza.)
  • A tanfolyam délutánján, amikor a napi kitűzött alkotásokat befejezték a tanfolyamon résztvevők bekapcsolódhatnak a párhuzamosan zajló Kreatív festős, alkotós gyerektanfolyamba (amit Péter tart),  ahol részt vehetnek a játékokban, társasjátékokban és közös beszélgetésekben is.

Maximum 8 fő tud rész venni ezen a tanfolyamon!

Jelentkezés módja:

  1. jelentkezési űrlap kitöltése
  2. jelentkezési űrlap kitöltését követően e-mailben elküldöm a számlaszámot és a bővebb információkat a gyerektanfolyammal kapcsolatosan. (érdemes a spam, promóciók mappákat is ellenőrizni)
  3. A gyerektanfolyam díjának beérkezését követően lesz csak biztos a gyermek helye!