Önbizalmat-növelő kreatív nyári gyerektanfolyam Tatán 2024. augusztus 5-9.

51. Önbizalom-növelő kreatív nyári rajztanfolyam 8-11 éveseknek

Ez a gyerektanfolyam elsősorban lányoknak szól

Rajz - Jóga - Kineziológia - Kirándulás - Boldogság

Ez nyári gyerektanfolyam kifejezetten a 8-11 éves gyermekeknek szól. jobb agyféltekés gyerektábor

Az eddig megszokott nyári táborok tematikája megmarad, de több lesz az egyéni foglalkozás.

Fő tematikája, hogy javítsák a finom motorikus képességüket, segítsék a kreatív gondolkodásukat, figyelmük összpontosítását különböző rajzos feladatokkal.

Koncentráló képességüket változatos játékos feladatokkal fejlesztjük, emellett minden nap teret adunk a két agyféltekéjük összehangolására, különböző kineziológiai gyakorlatokkal.

Mivel a 8-11 éves gyermekeknek nagy a mozgás igénye, így minden napra terveztem kirándulást és olyan játékos feladatok, melyek lekötik a figyelmüket, fejlesztik a koncentráló képességüket miközben nagyon jól szórakoznak.

A gyermekek testének rugalmasságának megőrzése érdekében, valamint figyelmük fejlesztése érdekében lesz jóga is mindennap.

Komplett egymásra épülő változatos gyakorlatokban vesznek részt a gyerekek, ahol fejleszteni tudják a koncentráló képességüket, figyelmüket, elengedhetik magukat vicces feladatokban, kiélhetik kreativitásukat rajzban és játékban egyaránt.

Minden nap sort kerítünk olyan a számukra fontos témák átbeszélésére, mint: mit jelent számukra a boldogság, mások elfogadása, célok kitűzése és hogyan bocsássunk meg másoknak.

Fontos számunkra, hogy a gyermekek igényes és természethez közeli környezetben éljék át ezt a 4 napos nyári gyerektanfolyamot, valamint minden reggel friss bio gyümölccsel lássuk el szervezetüket. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy éttermi környezetben nyugodtan és kulturált körülmények között fogyasszuk el ebédünket.

Mivel minden gyermek más így a csapat szellem kialakítása mellett segítünk egyénileg is a fejlődésben.

 

Kérem, hogy gyermeke jelentkezésekor vegye figyelembe, hogy a táborban sok figyelmet és koncentrációt igénylő gyakorlattal fogjuk tölteni az időt, ezért olyan gyermekek jelentkezését várom, akik szeretnek rajzolni és tudnak fegyelmezetten viselkedni!

 • A nyári gyerektanfolyam 8-11 éves korú elsősorban lány gyermekek részére szól!
 • Helyszíne:  Tata, (pontosítás alatt)
 • Időpontja: 2024. augusztus 5-9.  minden nap 9.00-16.00
 • Létszám: maximum 14 fő!
 • Részvételi díj: 60 000 Ft/fő/hét.
  A részvételi díj az éttermi kétfogásos ebédet, délelőtti bio almát, délután kis harapnivalót valamint a rajzfelszerelést, munkafüzetet tartalmazza, amit a résztvevők a tábor végén hazavihetnek!
 • Tanfolyam vezetése: A nagy érdeklődés miatt indítom ezt a tanfolyamot, ugyanakkor a vezetését Balogh Zorkára és segítőjére kell bízom, mivel nem tudnám már vállalni. Zorka, 11,5 éves kora óta jár minden évben a táboraimba és tanfolyamaimba, 15 éves kora óta minden évben segítőként vesz részt, ahogyan tavaly is. Nagyon kedves és odafigyelő és szakmailag is kitűnően végzi a munkáját. Zorka jelenleg a ELTE BTK-ra jár. A megszokott, általam kifejlesztett tematikám alapján fog a tábor vidám, szuper hangulatban zajlani. Én fogom fogadni a lányokkal együtt a gyerekeket az első nap és együtt fogunk ebédelni is minden nap, mivel párhuzamosan ott leszek egy másik gyerektanfolyam vezetésénél.

Részletesebb leírás gyerektanfolyamról:

A gyerektanfolyam minden napja a következők szerint alakul:

 • 9.00-9.20 pár perc beszélgetés és relaxáció majd vizualizációs feladat
 • 9.20-9.30 két agyféltekét összehangoló gyakorlatok
 • 9.30-10.00 rajzolás (minden nap más feladat)
 • 10.00-10.20 szünet és gyümölcs fogyasztás
 • 10.20-11.00 rajzolás (minden nap más feladat)
 • 11.00-11.20 közös játék
 • 11.20-12.00 rajzolás (minden nap más feladat)
 • 12.00-13.00 összepakolás és ebédelés a közeli étteremben
 • 13.00-14.30 kirándulás
 • 14.30-15.00 jóga, fejlesztő mese/történet hallgatása
 • 15.00-15.10 összepakolás és szünet
 • 15.10-16.00 közös irányított beszélgetés a hála fontosságáról, célokról, örömről és barátságról...

A kirándulások délutánonként kb. 1,5 órásak. Amennyiben csepeg az eső, akkor is megyünk, ezért érdemes esőkabátot is készíteni a gyermeknek, hogy önfeledt lehessen az egész hét számára.

Gyermektábor/ gyerektanfolyam - 8-11 éves korosztály

A nagy érdeklődés miatt érdemes minél hamarabb jelentkezni!

Jelentkezés módja:

 1. jelentkezési űrlap kitöltése
 2. jelentkezési űrlap kitöltését követően e-mailben elküldöm a számlaszámot és a bővebb információkat a gyerektanfolyammal kapcsolatosan. (érdemes a spam, promóciók mappákat is ellenőrizni)
 3. A gyerektanfolyam díjának beérkezését követően lesz csak biztos a gyerek helye!

Ha az idei időpontok nem megfelelőek vagy beteltek, akkor iratkozzon fel a lenti űrlapon, hogy jövőre elsőként értesüljön a nyári táborokról!