Önbizalmat növelő kreatív gyerektábor Pasaréten 2020. június 29. - július 3.

Önbizalom növelő kreatív rajztábor 12-16 éveseknek XXIV.

A tábor alapjául a gyermekek részére összeállított jobb agyféltekés rajztanfolyam szolgál, melyet egyedileg állítottam össze.

A hét folyamán megismerkednek a vonalak, negatív terek és tónusok/árnyékok megfigyelésével, valamint eljutnak oda, hogy kép alapján portrét tudjanak rajzolni. Ha jól halad a csapat, akkor a színes ceruzák is előkerülnek. 🙂

Számtalan rajzos feladat segíti a kreatív gondolkodásukat, figyelmük összpontosítását. A rajzfeladatok között pedig olyan mozgásformákat tanulnak meg, melyeket a későbbiekben stressz csökkentésre és vizsgadrukk leküzdésére használhatnak.

Kineziológiai módszerekkel pedig a két agyféltekéjük hatékonyabb kihasználását sajátíthatják el. A rajzok mellett, közös irányított beszélgetések kapcsán iránymutatást kapnak, hogyan tudják önbizalmukat a mindennapokban megerősíteni, hogyan oldhatják magukban a szorongást, hogyan élhetnek kiegyensúlyozott, boldog életet.

Lesz persze játék is, melyben a kreativitásukat tudják fejleszteni, mely sok nevetéssel és vidámsággal fűszerezi meg a rajzolás nyugodt és csendes idejét. A gyermekeknek nagyon fontos, hogy a sok ülő foglalkozás után ki tudják nyújtóztatni magukat. Minden nap szorítunk időt arra, hogy jógagyakorlatokkal megismerkedjünk, valamint a reggeleket relaxációval kezdjük.

Fontos számunkra, hogy a gyermekek igényes és természethez közeli környezetben éljék át ezt az 5 napos tábort, valamint minden reggel friss gyümölccsel lássuk el szervezetüket. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy éttermi környezetben nyugodtan és kulturált körülmények között fogyasszuk el ebédünket.

Mivel minden gyermek más így a csapat szellem kialakítása mellett segítünk egyénileg is a fejlődésben.

Kérem, hogy gyermeke jelentkezésekor vegye figyelembe, hogy a táborban főként rajzolással töltjük majd az időt, ezért olyan gyermekek jelentkezését várom, akik szeretnek rajzolni és alkotni!

  • A tábor 12-16 éves korú gyermekek részére szól
  • Tábor helyszíne: Budapest, II. kerület, Szilfa utca 4.
  • Időpont: 2020. június 29. - július 3.  (hétfő-péntek) minden nap 9.00-16.00
  • Részvételi díj: 37 000 Ft/fő/hét.
    A részvételi díj az éttermi kétfogásos ebédet, gyümölcsöt és kis harapnivalót valamint a rajzfelszerelést, munkafüzetet tartalmazza, amit a résztvevők a tábor végén hazavihetnek!

A nagy érdeklődés miatt érdemes minél hamarabb jelentkezni!

Jelentkezés módja:

  1. jelentkezési űrlap kitöltése
  2. jelentkezési űrlap kitöltését követően e-mailben elküldöm a számlaszámot és a bővebb információkat a gyerektáborral kapcsolatosan. (érdemes a spam, promóciók mappákat is ellenőrizni)
  3. A tábor díjának beérkezését követően lesz csak biztos a helye a gyermeknek a táborban!

Ha az idei időpontok nem megfelelőek vagy beteltek, akkor iratkozzon fel a lenti űrlapon, hogy jövőre elsőként értesüljön a nyári táborokról!