Önbizalmat növelő kreatív gyerektábor Pasaréten 2020. július Haladó

HALADÓKNAK! Ez a tábor azoknak szól, akik már korábban voltak a 12-16 éveseknek szóló táborban!

A tábor alapjául a gyermekek részére összeállított önbizalom növelő gyermektábor szolgál, melyet egyedileg állítottam össze.

Ez a tábor kifejezetten azoknak lett kifejlesztve, akik már ismerik a vonalak, alakzatok, negatív terek megfigyelését és szeretnének a grafit tudásokon túl is fejlődni.

A héten sokféle feladat vár a gyermekekre, lesz benne akril festés, pasztell krétázás és színes ceruza rajz.

Ez a tábor abban tudja segíteni a gyermekek fejlődését, hogy ahol elakadnak és problémájuk van, akkor azt a témát egyénileg vagy csoportosan átbeszéljük.

A haladó gyerektábor tematikája hasonló mint az alaptábor, azaz a sok alkotás mellett, különböző relaxációs technikákat sajátítanak el, szokásunkhoz híven jógázunk és nem maradhatnak el a kreatív játékok sem.

A haladó gyermektáborok tematikája nem annyira kötött mint a portré rajzolás elsajátításához szükséges alap gyermektábor. Így minden táborban és minden évben sok újdonsággal készülök, hogy a gyermekek minden alkalommal friss tudás birtokában és új élményekkel gazdagabban térjenek haza.

  • A tábor azoknak a gyermekeknek szól, akik már portré rajzolást tanulták (azaz korábban voltak már a 12-16 évesek táborában)!
  • A tábornak nincs felső korhatára! 🙂
  • Tábor helyszíne: Budapest, II. kerület, Szilfa utca 4.
  • Időpont: 2020. július 27-31. (hétfő-péntek) minden nap 9.00-16.00
  • Részvételi díj: 37 000 Ft/fő/hét.
    A részvételi díj az éttermi ebédet, gyümölcsöt és kis harapnivalót.

Képek a haladó gyermektáborból

A nagy érdeklődés miatt érdemes minél hamarabb jelentkezni!

Jelentkezés módja:

  1. jelentkezési űrlap kitöltése
  2. jelentkezési űrlap kitöltését követően e-mailben elküldöm a számlaszámot és a bővebb információkat a gyerektáborral kapcsolatosan. (érdemes a spam, promóciók mappákat is ellenőrizni)
  3. A tábor díjának beérkezését követően lesz csak biztos a helye a gyermeknek a táborban!

A tábor tematikája miatt ebbe a táborba ISMÉTLŐKET várok, akik már korábban voltak ebben (12-16 éveseknek szóló) táborban!

Ha ez az időpont nem megfelelő, akkor iratkozzon fel az űrlapon, hogy jövőre Tavasszal elsőként értesüljön a nyári táborokról!