Önbizalmat növelő kreatív gyerektábor Pasaréten 2019. augusztus

Önbizalom növelő kreatív rajztábor 12-16 éveseknek

A tábor alapjául a gyermekek részére összeállított jobb agyféltekés rajztanfolyam szolgál, melyet egyedileg állítottam össze.

A hét folyamán megismerkednek a vonalak, negatív terek és tónusok/árnyékok megfigyelésével, valamint eljutnak oda, hogy kép alapján portrét tudjanak rajzolni. Ha jól halad a csapat, akkor a színes ceruzák is előkerülnek. 🙂

Számtalan rajzos feladat segíti a kreatív gondolkodásukat, figyelmük összpontosítását. A rajzfeladatok között pedig olyan mozgásformákat tanulnak meg, melyeket a későbbiekben stressz csökkentésre és vizsgadrukk leküzdésére használhatnak.

Kineziológiai módszerekkel pedig a két agyféltekéjük hatékonyabb kihasználását sajátíthatják el. A rajzok mellett, közös irányított beszélgetések kapcsán iránymutatást kapnak, hogyan tudják önbizalmukat a mindennapokban megerősíteni, hogyan oldhatják magukban a szorongást, hogyan élhetnek kiegyensúlyozott, boldog életet.

Lesz persze játék is, melyben a kreativitásukat tudják fejleszteni, mely sok nevetéssel és vidámsággal fűszerezi meg a rajzolás nyugodt és csendes idejét. A gyermekeknek nagyon fontos, hogy a sok ülő foglalkozás után ki tudják nyújtóztatni magukat. Minden nap szorítunk időt arra, hogy jógagyakorlatokkal megismerkedjünk, valamint a reggeleket relaxációval kezdjük.

Fontos számunkra, hogy a gyermekek igényes és természethez közeli környezetben éljék át ezt az 5 napos tábort, valamint minden reggel friss gyümölccsel lássuk el szervezetüket. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy éttermi környezetben nyugodtan és kulturált körülmények között fogyasszuk el ebédünket.

Mivel minden gyermek más így a csapat szellem kialakítása mellett segítünk egyénileg is a fejlődésben.

Kérem, hogy gyermeke jelentkezésekor vegye figyelembe, hogy a táborban főként rajzolással töltjük majd az időt, ezért olyan gyermekek jelentkezését várom, akik szeretnek rajzolni és alkotni!

 • A tábor 12-16 éves korú gyermekek részére szól
 • Tábor helyszíne: Budapest, II. kerület, Szilfa utca 4.
 • Időpont: 2019. augusztus 12-16. (hétfő-péntek) minden nap 9.00-16.00
 • Részvételi díj: 34 000 Ft/fő/hét.
  A részvételi díj az éttermi ebédet, gyümölcsöt és kis harapnivalót valamint a rajzfelszerelést, munkafüzetet tartalmazza, amit a résztvevők a tábor végén hazavihetnek!
 • Testvérkedvezmény: 10%,
  Minden gyermekkel külön kell regisztrálni! (lehet ugyanazzal az e-mail címmel 🙂 )
 • Többi tábor és tanfolyami időpontok megtalálhatóak itt: tanfolyamok és táborok

A nagy érdeklődés miatt érdemes minél hamarabb jelentkezni!

Jelentkezés módja:

 1. jelentkezési űrlap kitöltése
 2. jelentkezési űrlap kitöltését követően e-mailben elküldöm a számlaszámot és a bővebb információkat a gyerektáborral kapcsolatosan. (érdemes a spam, promóciók mappákat is ellenőrizni)
 3. A tábor díjának beérkezését követően lesz csak biztos a helye a gyermeknek a táborban!

Ha ez az időpont nem megfelelő, akkor iratkozzon fel az űrlapon, hogy jövőre Tavasszal elsőként értesüljön a nyári táborokról!