Önbizalmat növelő kreatív gyerektábor Hidegkúton 2021. július 12-16.

Önbizalom növelő kreatív rajztábor 8-11 éveseknek XXXIII..

Rajz - Jóga - Kineziológia - Kirándulás - Boldogság

A tábor kifejezetten a 8-11 éves gyermekeknek szól. jobb agyféltekés gyerektábor

Fő tematikája, hogy javítsák a finom motorikus képességüket, segítsék a kreatív gondolkodásukat, figyelmük összpontosítását különböző rajzos feladatokkal.

Koncentráló képességüket változatos játékos feladatokkal fejlesztjük, emellett minden nap teret adunk a két agyféltekéjük összehangolására, különböző kineziológiai gyakorlatokkal.

Mivel a 8-11 éves gyermekeknek nagy a mozgás igénye, így minden napra terveztem kirándulást és olyan játékos feladatok, melyek lekötik a figyelmüket, fejlesztik a koncentráló képességüket miközben nagyon jól szórakoznak.

A gyermekek testének rugalmasságának megőrzése érdekében, valamint figyelmük fejlesztése érdekében okleveles jógaoktató fog jógát tartani.

Komplett egymásra épülő változatos gyakorlatokban vesznek részt a gyerekek, ahol fejleszteni tudják a koncentráló képességüket, figyelmüket, elengedhetik magukat vicces feladatokban, kiélhetik kreativitásukat rajzban és játékban egyaránt.

Minden nap sort kerítünk olyan a számukra fontos témák átbeszélésére, mint: mit jelent számukra a boldogság, mások elfogadása, célok kitűzése és hogyan bocsássunk meg másoknak.

Fontos számunkra, hogy a gyermekek igényes és természethez közeli környezetben éljék át ezt az 5 napos tábort, valamint minden reggel friss gyümölccsel lássuk el szervezetüket. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy éttermi környezetben nyugodtan és kulturált körülmények között fogyasszuk el ebédünket.

Mivel minden gyermek más így a csapat szellem kialakítása mellett segítünk egyénileg is a fejlődésben.

 

Kérem, hogy gyermeke jelentkezésekor vegye figyelembe, hogy a táborban sok figyelmet és koncentrációt igénylő gyakorlattal fogjuk tölteni az időt, ezért olyan gyermekek jelentkezését várom, akik szeretnek rajzolni és tudnak fegyelmezetten viselkedni!

 • A tábor 8-11 éves korú gyermekek részére szól!
 • Tábor helyszíne: Pesthidegkúti Waldorf Iskola, Budapest, 1028, Kossuth L. u. 15-17. bejárat a Rákóczi utca felől (térkép)
 • Időpont: 2021. július 12-16.  (hétfő-péntek) minden nap 9.00-16.00
 • Részvételi díj: 43 000 Ft/fő/hét.
  A részvételi díj az éttermi kétfogásos ebédet, valamint a rajzfelszerelést, munkafüzetet tartalmazza, amit a résztvevők a tábor végén hazavihetnek!

Részletesebb leírás a táborról:

A tábor minden napja a következők szerint alakul:

 • 9.00-9.20 pár perc beszélgetés és relaxáció majd vizualizációs feladat
 • 9.20-9.30 két agyféltekét összehangoló gyakorlatok
 • 9.30-10.00 rajzolás (minden nap más feladat)
 • 10.00-10.20 szünet és gyümölcs fogyasztás
 • 10.20-11.00 rajzolás (minden nap más feladat)
 • 11.00-11.20 közös játék
 • 11.20-12.00 rajzolás (minden nap más feladat)
 • 12.00-13.00 összepakolás és ebédelés a közeli étteremben
 • 13.00-14.30 kirándulás
 • 14.30-15.00 jóga, fejlesztő mese/történet hallgatása
 • 15.00-15.10 összepakolás és szünet
 • 15.10-16.00 közös irányított beszélgetés a hála fontosságáról, célokról, örömről és barátságról...

A kirándulások délutánonként kb. 1,5 órásak. Helyszín szempontjából egy közeli, rétre fogunk menni, ősfás árnyékos és napos környezet, ahol tudnak szaladgálni és játszani.  Amennyiben csepeg az eső, akkor is megyünk, ezért érdemes esőkabátot, gumicsizmát és szúnyog riasztót is készíteni a gyermeknek, hogy önfeledt lehessen az egész hét számára! Napközben az udvar ad nekünk mozgásra lehetőséget.

Gyermektábor - 8-11 éves korosztály

A nagy érdeklődés miatt érdemes minél hamarabb jelentkezni!

Jelentkezés módja:

 1. jelentkezési űrlap kitöltése
 2. jelentkezési űrlap kitöltését követően e-mailben elküldöm a számlaszámot és a bővebb információkat a gyerektáborral kapcsolatosan. (érdemes a spam, promóciók mappákat is ellenőrizni)
 3. A tábor díjának beérkezését követően lesz csak biztos a helye a gyermeknek a táborban!

Ha az idei időpontok nem megfelelőek vagy beteltek, akkor iratkozzon fel a lenti űrlapon, hogy jövőre elsőként értesüljön a nyári táborokról!