Kreatív gyerek haladó rajztanfolyam 2020. október

HALADÓKNAK! Ez a tanfolyam azoknak szól, akik már korábban voltak a 12-16 éveseknek szóló táborban!

A tanfolyam jól szellőztethető, kényelmes és tágas teremben zajlik. Amennyiben a tanfolyam a járványügyi helyzetre elmarad, abban az esetben a befizetett összeget visszautalom.

A gyerek haladó rajztanfolyam alapjául a gyermekek részére összeállított önbizalom növelő haladó gyermektábor szolgál, melyet egyedileg állítottam össze.

Ez a rajztanfolyam kifejezetten azoknak a gyerekeknek lett kifejlesztve, akik már ismerik a vonalak, alakzatok, negatív terek megfigyelését és szeretnének a grafit tudásokon túl is fejlődni.

Ebben a 4 napban sokféle feladat vár a gyermekekre, lesz benne akril festés, pasztell krétázás. Elmélyíthetik tudásukat mind a festés, mind a színes technikákban.

A rajztanfolyam tematikája hasonló a haladó gyerektáboréhoz, azaz kreatív játékok, beszélgetések lesznek a kreatív feladatok mellett.

A haladó rajztanfolyam alatt a gyermek saját maga választhatja ki, hogy miben szeretne fejlődni, mit szeretne gyakorolni.

 

 

Ez a négy nap egy könnyed kikapcsolódás, ahol a gyermekek jól érezhetik magukat, fejlődni fog a szociális készségük, megpihenhetnek egy kicsit az iskolai elvárások stresszétől és új erővel és lendülettel, élményekkel mennek majd vissza.

 • A gyerek rajztanfolyam azoknak a gyermekeknek szól, akik már részt vettek a 12-16 éveseknek szóló gyerektáborban
 • A gyerek rajztanfolyamnak nincs felső korhatára! 🙂
 • Rajztanfolyam helyszíne: Budapest, II. kerület, Budenz utca 1. (térkép) részletes leírás és megközelíthetőséget e-mailben küldök
 • Időpont: 2020. október 26-29. (hétfő-csütörtök) minden nap 9.00-16.00
 • Részvételi díj: 35 000 Ft/fő.
  A részvételi díj a kétfogásos éttermi ebédet tartalmazza.
 • Jelentkezési határidő: 2020. október 8. (természetesen a szabad helyek függvényében)

A nagy érdeklődés miatt érdemes minél hamarabb jelentkezni!

Jelentkezés módja:

 1. jelentkezési űrlap kitöltése
 2. jelentkezési űrlap kitöltését követően e-mailben elküldöm a számlaszámot és a bővebb információkat a gyerek rajztanfolyammal kapcsolatosan. (érdemes a spam, promóciók mappákat is ellenőrizni)
 3. A rajztanfolyam díjának beérkezését követően lesz csak biztos a helye a gyermeknek a tanfolyamon!

A haladó gyerek rajztanfolyam tematikája miatt, csak ISMÉTLŐKET, haladókat várok, akik már korábban voltak a 12-16 éveseknek szóló táborban!