Élmény-Inspiráció nyári 5 napos gyerektanfolyam 2024. július 8-12., Budapesten 2. kerületben

Befogadó közösség - barátságok - nevetés - felszabadultság

Élmény a kommunikáció, majd meglátod! 🙂

Önmagad lehetsz

Egy különleges nyári elfoglaltság, ahol önmagad lehetsz, felszabadultan harmonikus környezetben.
Gyere és légy része egy befogadó közösségnek, akik elfogadnak és kíváncsiak rád.

Hozz magaddal inspirációt, vagy szerezd meg itt, ahol egyik fő pillér az elfogadás.

Ez egy safe place. 🙂

5 szuper élmény napra számíthatsz

Élmények, jelenetek, megállás és megállítás, meggyőzés, felkészülés, konfliktus, kommunikáció, megmutatom, inspiráció, bumeráng, játék, szerepjáték, Sam fia, sorsok, sorsfeladatok, karakterek.

Mik vannak ezek mögött?

Majd meglátod, gyere csatlakozz és vegyél részt egy kalandban.

Miben segít neked ez a tábor?

Minden nap mást fogunk csinálni és máson lesz a fókusz. Az biztos, hogy a kommunikációs készséged javulni fog. Nem fog ezután problémát okozni prezentációt tartanod, vagy felszólalnod. Megtanulod, hogyan maradj nyitott, hogyan fogadd el, ha hibázol és mit tud adni neked a hibázás vagy a kudarc. Lesz olyan nap, amikor közösen alkotunk történetet, egymás ötleteire csatlakozunk rá, játszunk egymással. Lesz szó kommunikációs alapokról, testbeszédről, emberi viszonyokról, sok nevetéssel, rengeteg játékkal, oldott hangulatban. Segítek a készségeidet megtalálni, hogy tudd azokat fejleszteni. Bizonytalan vagy, hogy milyen fajta munka lenne ideális neked? Akkor erre is választ kaphatsz. 🙂

Fontos, hogy tudjuk vizsgálni helyzeteket, tudjunk érvelni valami mellett, akár készíteni róla egy prezentációt vagy akár másokkal együttműködve feldolgozni. A közoktatásban sajnos ezekre legtöbbször már nem marad elég idő, pedig ezeknek a készségeknek fontos szerepe van a pályaorientációban is.

Aki tisztában van az erősségeivel, tudja, hogy milyen szerepben érzi jól magát, sokkal könnyebben megtalálja a hozzá illő munkakört, így későbbiekben ez is segít majd téged.

Kinek szól?

Azoknak akik szeretnek játszani, új dolgokat felfedezni, új embereket megismerni. Akik szeretnék kipróbálni magukat mindenféle szituációban akár egy valós helyzetről, akár egy kitaláltról legyen szó.

 

 

ÚJ ISMERETSÉG

Az egyik fő pillér, hogy megismerd a többieket és megtapasztald, hogy milyen az, hogy random emberek érdekesek lehetnek és jófejek.

ELFOGADÁS

Elfogadni másokat, magamat nem könnyű. Az elején furcsa lehet a másik, itt meglátod, hogy mindenkiben van érték. Benned is van, ha nem tudod, hogy mi az, majd itt megismered. 🙂

JÁTÉKOK

Játék nélkül milyen lenne egy kamaszkor? Mire számíthatsz? Lesz egy inspiráló szerepjáték, mely titkosan zajlik a nap forgatagában és közben ki kell derülnie, hogy ki Sam fia.
Ezenkívül vicces, és elgondolkoztató játékok is lesznek.

Unatkozni nem fogsz tudni sajnos.

BARÁTSÁGOK

Barátkozás sokszor nehéz. Mit csináljak, hogy viselkedjek. Elfogadnak-e? Ez a tábor arról is szól, hogy megtapasztald, hogy képes vagy rá.

NEVETÉS

Ez alap. E nélkül nincs élmény és nincs igazán szuper nyári elfoglaltság. Így ezt nálunk is megtalálod, játékokban, feladatokban. Azért figyelünk arra, hogy legyen olyan, hogy komoly is lehess.

NEKEM NEM MEGY

Én más vagyok, nekem ez nem megy... Itt segítünk abban, hogy az akadályokat le tudd küzdeni, a gátjaidat el tudd engedni. Segítünk közösen abban , hogy felszabadult lehess és önmagad.

Mindenki más valamiben és mindenkiben van érték.

Benned is!

Aki vár téged:

Szia!
Péter vagyok és nagyon várom, hogy csatlakozz ehhez a különleges 5 naphoz a nyáron. Egy olyan tematikát készítettem, amit máshol nem találsz. Gyere, engedd, hogy magával ragadjon téged is.

  • Élmény és Inspiráció nyári tábor 12 éves kortól.
  • Tanfolyam helyszíne: Budapest, II. kerület: 1028 Budapest, Kossuth Lajos u.
  • Időpontja: 2024. július 8-12. (hétfőtől péntekig) minden nap 9.00-16.00 között
  • Részvételi díj: 58.000 Ft/fő. (A részvételi díj az éttermi ebédet, a délelőtti bio almát és délutáni harapnivalót tartalmazza)

Jelentkezés módja:

  1. jelentkezési űrlap kitöltése
  2. jelentkezési űrlap kitöltését követően e-mailben elküldöm a számlaszámot és a bővebb információkat a gyerektanfolyammal kapcsolatosan. (érdemes a spam, promóciók mappákat is ellenőrizni)
  3. A gyerektanfolyam díjának beérkezését követően lesz csak biztos a gyermek helye!