Alkotó tábor 2022. október

Alkotó tábor

Októberben egy alkotó hosszú hétvégével felkészülünk az télre, távol a hétköznapi nyüzsitől, a külvilágtól. A kreativitásra és az alkotásra fókuszálunk. Dankó Péter segítségével alkotunk, pihenünk kikapcsolódunk, játszunk és beszélgetünk a Velencei tó partján …

Program

Minden nap lehetőséged nyílik majd alkotni. Választhatsz akril festés, pasztellkréta, valamint grafit ceruzával való alkotás közül. Megismerheted mindhárom technikát vagy választhatsz egyet, Tőled függ. Egyáltalán nem probléma, ha teljesen kezdő szinten vagy, segítek Neked.

Az alkotások vagy választott kép alapján készülnek vagy a Te fantáziádra bízva. Ez nem élményfestés, ahol előre felvázolt vásznon dolgozol, hanem személyesen segítek neked a kép elkészítésében és Te alakíthatod olyanná, amilyenné szeretnéd és büszkén mutathatod meg majd otthon.

Az alkotásokon kívül, délutánonként lehetőséged lesz részt venni, kiránduláson, beszélgetéseken, társasjátékokat játszani és természetesen választhatod az elvonulást, olvasást is.

Reggelente bekapcsolódhatsz vezetett relaxációba és vizualizációba, vagy részt vehetsz meditáción. Minden nap lehetőséged lesz jógázni, illetve megismerkedni a jógával.

Helyszín

A Walzer Étterem és Panzió ad majd otthont ennek az alkotó hétvégének, mely  Velencén,
a Bence-hegy lábánál található, a város zajától távolodva Nadap és Lovasberény irányába.

Kényelmes kétágyas szobák várnak ránk. Étlapjukon található ételeink többségét az évek folyamán tökéletesített, saját receptjeink alapján készítik el, a klasszikusabb jegyeket viselő ételek mellett sok fogás konyhájuk saját alkotása, a magyar konyha hagyományos ételei mellett vegán különlegességeket is kínálnak.

Program

Időpont:
2022. október 7-én 10:00-tól 10-én 14:00-ig.

Napi program, amitől kis mértékben eltérhetünk:

 • 7:30-8:40 fakultatív relaxáció és jóga
 • 9:00-kor reggeli
 • 10:00-12:45 alkotó idő, megismerkedünk a  festészet és pasztellkréta szépségeivel, titkaival.
 • 13:00-kor ebéd,
  utána 2 óra szabad foglalkozás, pihenés, séta, kirándulás.
 • 16:00-18:00
  alkotó idő vagy társasjátékokba, beszélgetésekbe való bekapcsolódás.
 • 18:30 vacsora

Árak

Mennyibe kerül a 3,5 napos alkotó és festőtábor programja?

A szállás ára: 31.000 Ft/fő/ 3éj svédasztalos reggelivel kétágyas szobában. (Az ebéd és vacsora árát nem tartalmazza!)

A 3,5 napos tábor ára: 75.000 Ft

A teljes tábor díja szállással és reggelivel együtt összesen: 106.000 Ft/fő (75.000 Ft/fő a tábor ára anyagköltséggel együtt + 31.000 Ft/fő szállás és reggeli).

 

Jelentkezési határidő: 2022. október 1.

2 szabad hely maradt!

Információk

 • Kezdők jelentkezését is várjuk. 
 • A táborban a saját eszközeidet fogod használni. (ecsetmosó edény, grafit ceruzák és radírok, ecsetek, pasztellkréták, száraz és nedves törlők)
 • Felszerelések amit a tábor ára tartalmaz: festékek, vásznak, pasztellpapírok
 • Házias, helyben készült ételek, tiszta 2 ágyas szobák, saját fürdőszobával, csend és harmónia, csodás környezet vár mindenkit, aki velünk tart.
 • Utazás: egyénileg

Fakultatív programok

Az alábbi programokban vehetsz részt az alkotásokon kívül:

 • Pákozdi ingóköveknél kirándulás, meditáció, séta (A Velencei-hegység legérdekesebb látnivalója, a Pákozdi ingókövek varázslatos birodalma, a Velencei-tó északi partján fekvő Pákozdról egy rövid, könnyű körtúra keretében látogatható. Legjellegzetesebb sziklaformációi, a híres Kocka, mely tényleg úgy tűnik, mintha bárki el tudná mozdítani évezredes helyzetéből, a legmagasabb ponton lévő Pogány-kő fantasztikus körpanorámájával és cirill betűs graffitijével, és a legimpozánsabb mind közül a hatalmas Pandúr-kő.)
 • Kirándulás az Angelika forrásnál
 • Látogatás a Bory-várhoz (Az Európa-szerte ismert épületegyüttes napjainkban az örök szerelem szimbólumaként és a „székesfehérvári „Tádzs Mahál”-ként él a köztudatban.)
 • Reggeli relaxáció és jóga