Önbizalom növelő kreatív gyerektábor TATA 2017 augusztus

Önbizalom növelő kreatív rajztábor 11-15 éveseknek Tatán

A tábor alapjául a gyermekek részére összeállított jobb agyféltekés rajztanfolyam szolgál, melyet egyedileg állítottam össze.

A hét folyamán számtalan rajzos feladat segíti a kreatív gondolkodásukat, figyelmük összpontosítását. A rajzfeladatok között pedig olyan mozgásformákat tanulnak meg, melyeket a későbbiekben stressz csökkentésre és vizsgadrukk leküzdésére használhatnak.

Kineziológiai módszerekkel pedig a két agyféltekéjük hatékonyabb kihasználását sajátíthatják el. A rajzok mellett, közös irányított beszélgetések kapcsán iránymutatást kapnak, hogyan tudják önbizalmukat a mindennapokban megerősíteni, hogyan oldhatják magukban a szorongást, hogyan élhetnek kiegyensúlyozott, boldog életet.

Kérem, hogy gyermeke jelentkezésekor vegye figyelembe, hogy a táborban főként rajzolással töltjük majd az időt, ezért olyan gyermekek jelentkezését várom, akik szeretnek rajzolni és alkotni!

  • A tábor 11-15 éves korú gyermekek részére szól
  • Tábor helyszíne: Új Kajakház Ökotursztikai Központ, Tata Tópart Sétány 2. (térkép)
  • Időpont: 2017. július 31. - augusztus 4. (hétfő-péntek) minden nap 9.00-16.00
  • Részvételi díj: 30 000 Ft/fő/hét A részvételi díj az éttermi ebédet, gyümölcsöt és kis harapnivalót valamint a rajzfelszerelést tartalmazza, amit a résztvevők a tábor végén hazavihetnek!
  • Testvérkedvezmény: 10%, minden gyermekkel külön kell regisztrálni! (lehet ugyanazzal az e-mail címmel 🙂 )
  • Foglaló: 15 000 Ft
  • A tábor létszáma: minimum 10 fő maximum 16 fő.

 

A nagy érdeklődés miatt érdemes minél hamarabb jelentkezni!

Jelentkezés módja:

  1. jelentkezési űrlap kitöltése.
  2. jelentkezési űrlap kitöltését követően e-mailben elküldöm a számlaszámot, jelentkezési űrlapot és a bővebb információkat a gyerektáborral kapcsolatosan.
  3. jelentkezési űrlap visszaküldése és a foglaló beérkezését követően biztos lesz a helye a gyermeknek a táborban.

 

Ha ez az időpont nem megfelelő, akkor iratkozzon fel az űrlapon, hogy jövőre Tavasszal elsőként értesüljön a nyári táborokról!