Vélemények

Ezt az oldalt azok számára készítettem, akik részt vettek valamelyik tanfolyamon és szívesen megosztják másokkal is véleményeiket, tapasztalataikat.
Posted in .

21 Comments

 1. Egy 3 napos intenzív tanfolyam részese lehettem az előző hétvégén.
  Egyszerűen fantasztikus volt mindaz, amit a tanfolyamon hallottam és tanultam. Hát még a látvány, a rajzok……….mint valami varázslat:-)!
  Péter egy igazán különleges ember és nagyon jó oktató!
  Még egyszer köszönöm! Egy élmény volt !!!

 2. Tatán voltam Péter tanfolyamán. Az első perctől éreztem, hogy jó helyen vagyok. Lélekfelemelő volt számomra- Péter egész nap tudnálak hallgatni- számomra nem volt ” gond” , hogy sokat beszélsz 🙂
  Biztosan fogok menni még ismételni 🙃
  Köszönöm

 3. Győrben voltam Péter tanfolyamán.Nagyon tetszett ,mind az előadása,mind a pozitív gondolkodása.A tanfolyamon nem csak rajzolni tanultam meg,hanem másként látni a dolgokat.Harmadik nap,mikor mentem a tanfolyamra,mintha más útvonalon mentem volna rácsodálkoztam olyan dolgokra,amiket addig észre sem vettem.Nagyon várom a következő tanfolyamok valamelyikét,szeretnék még többféle technikát megtanulni.Csak Így tovább Péter!

 4. Péter kivételesen jó és értékes ember! Remekül megtalálja a hangot mindenkivel, humoros, megkapó előadó. 13 év általános és gimnáziumi rajzoktatás után sem volt semmi sikerélményem e művészet terén, ezek után is csak egy erős óvodai szintet ütöttem meg. 3 nap alatt Péter többet tudott kihozni belőlem, mint az a bizonyos 13 év. Minden iskolában így kellene oktatni (a rajzot)!!! Tiszta szívből ajánlom Péter tanfolyamait azoknak, akik jobb agyféltekés tanfolyamon gondolkoznak.

 5. Tökéletes! Komolyan! Pont ilyennek kéne lennie minden előadónak! Kötelezővé tenném az Általános iskolában is ezt a fajta oktatást! Sokkal többet nyújtott a tanfolyam mint amit reméltem, hogy ki lehet hozni magamból! A Kisművész képzését mindenkinek ajánlanám, főleg gyermekeknek már alsó tagozattól. Gratulálok, és köszönöm, hogy részese lehettem!

 6. Az elmúlt hétvégén voltam ezen a rajztanfolyamon. Hihetetlen volt számomra, hogy röpke 4 nap alatt mennyit fejlődtem. Jóval többet kaptam, mint amire számítottam, és nemcsak rajz téren léptem át a határaimat, hanem lelkileg is. Valami megérintett, vagy csak talán megmutatták hogyan lássak másképpen! Én már voltam egy ,,hasonló” tanfolyamon amit szintén jobb agyféltekés címen volt hirdetve. Vigyázzatok, mert távolról sem ugyan az, mint ahogy azt reklámozzák! Az a ,,féle” tanfolyam számomra elkeserítő volt, és az egyébként is kevés önbizalmamat még lejjebb tiporta. Petit tiszta szívből ajánlom bárkinek! Akár jól rajzol, akár azt képzeli magáról, hogy ,,ez nekem biztosan nem sikerül”. Én ebben a kategóriában voltam, és sikerül lassan elhinnem, hogy valóban képes vagyok rá! Kicsit hosszúra sikerült, de a lényeg az, hogy hajrá, vágjatok bele és meglátjátok, hogy menni fog! Peti, mi még találkozni fogunk! Köszönök szépen mindent 🙂

 7. Hétvégén voltam 3 napos rajztanfolyamon, és nagyon jó volt !!! Egyre jobban hiányzik, tervezgetem, hogy mit fogok rajzolni, már kerestem újabb portrét, amit lerajzolhatnék. Rég voltam olyan gondtalan, mit ezen a három napon!
  Én első sorban egy stresszoldó tréningként fogtam fel ezt a 3 napot, aminek nem elhanyagolható hozadéka, hogy rácsodálkozhattam, hogy hogy tudok rajzolni ! 🙂

  Persze ebben Péternek nagy szerepe volt!!
  Köszönet érte 🙂 Nagyon szeretnék még-még-még rajzolni, és újabb kurzusokon részt venni!

 8. Két órája értem haza Egerből, az intenzív 3 napos jobb agyféltekés rajztanfolyamról…kellemes fáradtság tölt el…Nemcsak rajztechnikai szempontból jelentett sokat ez a tanfolyam,hanem megerősített abban is, hogy a másság nem jelent egyebet, mint más látásmódot. Ahány ember, annyiféle látásmód és annyiféle igazság!Köszönöm az élményt!

 9. Kedves Péter! Még egyszer köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a rajztanfolyamodon! Nagyon megváltoztatta az életemet. Szinte minden nap rajzolok és másképp érzékelem a világot valahogyan. Nyugodtabb is vagyok, egyfajta meditáció lett nekem a rajzolás. Köszönöm!

 10. Évek óta szerettem volna elvégezni ezt a jobb agyféltekés rajztanfolyamot. Utánaolvastam, kerestem róla képeket, videókat és sóvárogtam… A Betty Edwards könyv is megtalálható a polcomon, amit pár nappal a tanfolyam előtt vettem meg. Szándékosan nem mélyedtem el benne, nem akartam, hogy befolyásoljon, mert most végre eljött az idő. Egészen friss jobb agyféltekés rajzos vagyok… kisművész :)! Izgatottan vártam ezt a három napot, amire próbáltam elvárások nélkül érkezni… mindamellett persze az érdekelt a legjobban, mi kerül ki a kezem alól az utolsó feladatnál, a porté rajzolásnál. Az első nap végére nagyon elfáradtam, a második nap már kevésbé. A harmadik napon túlságosan gyorsan szállt az idő… most különös belegondolni, hogy ma már nem a tanfolyamon vagyok, melynek minden percét élveztem, még akkor is, ha akadt számomra nehezebb feladat. Péter nagyon kedves, végtelenül türelmes és segítőkész… a tanfolyam pedig gördülékeny, mindenfajta görcsösség és félelem nélküli. Kicsit visszataláltam önmagamhoz, mert kezdtem elfelejteni egy-két apró, de nagyon fontos dolgot. Mindent hálásan köszönök! Várom a folytatást :)! Ha nem Egerben, majd Pesten… Ha az a ,,véletlen” is úgy akarja, szabad leszek! 🙂

 11. Kedves PÉTER!

  Nagyon kellemesen telt a 4 nap, és az 5. nap már hiányzott is a kis családias hangulat…:-) Nagyon jó technikákat adott a képzés! Sokat tanultunk tőled, mint technikailag , mint emberileg. Ajánlani fogom mindenkinek a tanfolyamod és kívánok nagy sikereket még Neked! Fantasztikusan ki tud kapcsolni és fel tud tölteni a rajzolás. Nagyon jó csak egy dologgal foglalkozni, amit keveset teszünk meg az életben. Szeretném tovább képezni magam és mindenképp megyek még a haladó képzésre!
  Nagyon köszönöm az élményt!!! És higgyék el nagyon nagyon számít kihez megyünk el bármit is tanulni! Én 2 éve tanulom a rajzolást magamtól és nem bántam meg, hogy vártam.. a megfelelő személyre!!!
  NAGYON KÖSZÖNÖM!!!

 12. Óriási élmény volt részt venni a tanfolyamon! Nem gondoltam, hogy nyugdíjasként ennyire leköt, kikapcsol, feltölt! Azt pedig végképp nem, hogy én is képes leszek portrét alkotni valakiről. Előzőleg féltem, de már az első óra megnyugvás volt számomra, később pedig már vártam, hogy ott legyek és a negyedik nappal még ne legyen vége! Önbizalmat kaptam most pedig boldog vagyok és remélem azt, hogy rajzaimmal örömet szerezhetek családunknak, kicsiknek és nagyoknak! Mind ezt köszönöm lelkes előadónknak, Péternek, aki elragadó stílusban, őszinte közvetlen modorral, pontosan, gondos előrelátással vezette a foglalkozásokat! Gratulálok Neki a remek pedagógiai érzékéhez és biztatom a hozzám hasonló nyugdíjas korúakat, hogy bátran fogjanak ceruzát, semmihez nem hasonlítható élményben lesz részük!

 13. A tanfolyam tematikája gondosan volt felépítve. Péter remek előadó, közvetlen, humoros stílusával felkeltette és fokozta kíváncsiságomat. Kiváló tanár, aki képes volt önbizalmat ébreszteni bennem, átsegített a holtpontokon. Megtanította a jobb és bal agyféltekénk használatát, be- és kikapcsolását, elmagyarázta hasznosságát mindennapi életünkben. Nagyon sok technikát megmutatott, mindig elmondta hogy mi miért történik. El sem tudtam képzelni, hogy képes vagyok ilyen alkotásokra! Meditációval kezdtük a napot, ettől olyan koncentrációra voltam képes, hogy az idő múlását sem vettem észre. Nagyon örülök, hogy részt vehettem a tanfolyamon, hasznosítani fogom az életemben. Akiknek nincs önbizalmuk, mégis ki szeretnék magukat próbálni, új élményekhez jutni, kreatívabb életet élni, azoknak koruktól függetlenül itt a helyük! Köszönöm!

 14. Nagyon tetszett a haladó tanfolyam! Sok új ismeretet sajátíthattam el! Gyönyörű környezet extra jó pontot érdemel!!! Mindennel megvagyok elégedve! Gratuláció a szervezésért!

 15. Nem is hittem volna, hogy ilyen jó hangulat lesz! Igaz volt, hogy kiscsoportos foglalkozás és egyénre szabott képzés. Ezt sem akartam elhinni, hiába mesélte el a barátnőm. De igaza volt! Péter nagyon kedves, alapos és odafigyelő! Köszönöm a segítségeket és azt is, hogy átlendített a holtpontomon! Sokat jelent ez nekem, mert azóta nagyon sok időt tudok gyermekeimmel eltölteni, van közös „rajzolás” délutáni elfoglaltságunk!

 16. Jó érzés volt, hogy Péternek mindenkire jutott külön is ideje és bátran feltehettem a kérdéseimet, mindig segítőkészen válaszolt. Megyek a haladóra is! Alig várom!

 17. Nem gondoltam volna hogy nekem is sikerül ilyen szép képeket rajzolni. Már majdnem feladtam, de Péter átlendített a nehézségeken! Ki is használom, hogy ingyen ismételhetek tanfolyamot, mert rengeteget fejlődtem lelkileg is! Már várom a következőt!

 18. Különleges volt ez a 4 nap, teljesen feltöltődtem. Köszönöm!

 19. Féltem az elején, hogy én is képes leszek-e majd portrét rajzolni. Nem bíztam abban, hogy együtt tudok haladni a csoporttal, de Péter biztosított róla, hogy ne aggódjak. Elmagyarázta, hogy melyik feladatot miért csinálunk, mi lesz az értelme. Sokat segített nekem és Marcsinak a barátnőmnek is, hogy a saját ütemünkben tudjunk haladni. A csoport nagyon kedves volt, jó volt a hangulat. Még most is hihetetlen számomra, hogy le tudok rajzolni egy arcot. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

 20. Teljesen kicserélődtem, nőtt az önbizalmam, mert már elhiszem hogy bármire képes vagyok! Köszönöm!

 21. Végre több napig nem a gondjaimmal foglalkoztam, hanem másra tudtam koncentrálni. Jó volt, hogy végig le voltunk foglalva, sok érdekes feladatot kaptunk.

Comments are closed.