Csoma Katalin

Az alkotómunka gyermekkorom óta az életem része. Különböző alapanyagokat, rajz technikákat próbáltam ki, mint például a festés, lino metszet, rézkarc, portré stb.

Saját magam képeztem, fejlesztettem. Elvégeztem a jobb agyféltekés rajztanfolyamot, melynek köszönhetően alkotó kedvem egyre nőtt, és újra elkezdtem festeni. 2019-ben beteljesült egy gyermekkori álmom, saját festményeimből egy kiállításom volt a Hotel Konferenciában, Győrben, ami egész március hónapban megtekinthető volt. A kiállitásnak köszönhetően rám talált egy festőinstruktori állás lehetőség. Az instruktori munka során egy adott kép elkészítéséhez kellett segítséget nyújtani a vendégeknek. Lépésről lépésre haladtunk, egy saját magunk által elkészített forgatókönyv alapján. Megterveztük, hogy milyen színek használatával idézhető elő az eredeti festmény hangulata.

A „Kisművész”-nél Pasztell-Varázs I. tanfolyamok vezetésével foglalkozom 2020-tól, ahol megismertetem az alap kréta technikákat és segítek elsajátítani a pasztell krétával való alkotást, illetve tematikus festő napokat tartok.